Gratis webinar

Voor als jij het afvallen dit keer wilt volhouden!

Dit webinar is voor jou als

  • je afvalt met een dieet, maar het daarna niet lukt om op dit gewicht te blijven.
  • afvallen in het begin makkelijk lukt, maar vroeg of laat toch ‘scheurtjes’ in je motivatie en gedrag ontstaan.
  • je precies weet wat goed en gezond voor je is, maar dit in de praktijk toch vaak niet doet.

Verlang je ernaar om

  • een manier van afvallen te vinden die je makkelijk kunt volhouden omdat het bij jou en je leven past?
  • jezelf te kunnen motiveren als je voelt dat je in een dipje dreigt te komen?
  • jezelf te herpakken als je een keer voor de bijl gaat voor die Tony Chocolonely karamel zeezout?

Vroeger jojo-de mijn gewicht zo vaak en ook nu zie ik zoveel mensen diëten en dit niet volhouden. Daarom geef ik dit gratis webinar zodat jij ontdekt wat er nodig is om het afvallen wél vol te houden en grip te krijgen op je gewicht.

Na het kijken van dit webinar weet jij

  • … dat het niet aan jouw doorzettingsvermogen ligt dat je het afvallen niet volhoudt.
  • … de 5 belangrijkste redenen waarom je vaak terugvalt in oude gewoontes.
  • … welke 5 praktische tips jou helpen om het afvallen anders en relaxter aan te pakken.
  • … wat je nodig hebt om definitief met die overtollige kilo’s af te rekenen en nooit meer te jojo-en.

Heb jij van alles al geprobeerd om af te vallen, maar is het nog steeds niet gelukt om dit gewicht vast te houden? Dan geeft dit webinar je gegarandeerd waardevolle handvatten.

Kun je er niet live bij zijn? Geen probleem. Schrijf je gewoon in en je krijgt de replay na afloop in je mailbox, dan kun je kijken op de tijd die fijn is voor jou.

Wat vonden anderen van dit webinar?

“Helder en open. En heel fijn dat je ervaringsdeskundig bent en dus geen oordeel hebt over anderen, maar het ook echt begrijpt.”

“Heel interessant.”

“Goed en informatief.”

“Erg goed, maakt bewust en geeft inzicht en support.”

Wie is Ann?

Ik ben Annoesjka en ik heb een missie om mensen met (zwaar) overgewicht te laten begrijpen dat het niet aan hun wilskracht of doorzettingsvermogen ligt dat ze geen grip krijgen op hun gewicht. Ik help hen inzien er veel meer nodig is dan simpel ‘minder eten en meer bewegen’ om op een gezonde manier af te vallen en die kilo’s er nooit meer bij te krijgen.

Het brein van de mens is ons sterkste wapen, maar tevens onze grootste valkuil! Door te begrijpen wat in het brein gebeurt en hoe je dit op een positieve manier kunt beïnvloeden, ga je die acties doen die je nodig hebt om af te vallen en weet je de juiste tools in te zetten op het moment dat je geconfronteerd wordt met de uitdagingen van het dagelijks leven.

Zelf ben ik een groot deel van mijn leven (veel) te zwaar geweest. Vele (ongezonde) diëten zijn de revue gepasseerd, tot ik uiteindelijk besloot om mijn streefgewicht en deadline los te laten en dankbaar te zijn voor elke gram die eraf zou gaan. Dit was een keerpunt in mijn leven.

Ik ben mezelf meer en meer gaan verdiepen in gezonde voeding en ik heb de opleidingen Functional Personal Trainer, Gewichtsconsulent en Lifecoach gedaan.

Al tientallen mensen met overgewicht begrijpen door mijn aanpak hoe hun brein hen onbewust stuurt richting hun valkuilen en weghoudt bij hun allergrootste wens ‘slank zijn’. Ze doorzien eindelijk hun gedrag en weten nu hoe ze dit kunnen omdraaien.

Misschien heb jij mij ook al eens voorbij zien komen als specialist in VROUW magazine van de Telegraaf, tijdschriften als Libelle en Vriendin of in het NPO2 TV-programma ‘Stand van Nederland’.