Gaaf dat je erbij bent!

Gratis webinar

Voor als jij wilt afvallen en het dit keer wilt volhouden!

Val jij ook steeds weer terug in je oude patronen?

In het begin werkt een dieet vaak goed. Je weet precies wat je wel en niet mag eten. Je drinkt je maaltijdshake of volgt het weekmenu inclusief handig boodschappenlijstje. De resultaten mogen er zijn. Je ontvangt complimenten en je voelt je goed en sterk.

Na een paar weken nemen je motivatie evenals de resultaten wat af en merk je dat je steeds een beetje makkelijker wordt. Eén koekje kan geen kwaad, toch? Het gaat zo goed? Eén koekje wordt drie koekjes en voor je het weet ben je terug bij af en verdwijnt de hele inhoud zonder dat je het wilt.

Je wilde vanavond gezond eten, maar omdat het zo laat is val je toch terug op die snelle diepvriespizza. En weet je, vandaag even rustig aan op de bank met die fijne Netflixserie. morgen kun je ook naar de sportschool.

Vraag jij je dit af?

  • Hoe komt het dat er ‘scheurtjes’ in je motivatie en gedrag ontstaan?
  • Wat heb je dan nodig om definitief met die overtollige kilo’s af te rekenen?
  • Waarom val je met een dieet af, maar lukt het niet om daarna op dit gewicht te blijven?

In mijn webinar leg ik haarfijn uit hoe het komt dat jij vroeg of laat terugvalt in je oude patronen. Ik deel de vijf belangrijkste redenen en geef je ook vijf waardevolle en praktische tips, zodat jij voortaan uit je valkuilen blijft!

Een gezond gewicht bereiken en dit volhouden is mogelijk!

Dat weet ik uit eigen ervaring. Het mooie is, is dat het niet als hard werken voelt.

In dit gratis webinar neem ik je mee in de 5 belangrijkste redenen waarom je vaak terugvalt in oude gewoontes. En uiteraard krijg je van mij 5 praktische tips om het afvallen anders en relaxter aan te pakken.

Dus als jij het afvallen wilt volhouden en grip wilt krijgen op je gewicht, meld je dan snel aan voor dit gratis webinar!

PS: Kun je er niet live bij zijn? Geen probleem. Schrijf je gewoon in en je krijgt de replay na afloop in je mailbox, dan kun je kijken op de tijd die fijn is voor jou.