Gratis webinar

Dit webinar is voor jou als je wilt weten waarom je nou steeds weer terugvalt in je oude gedrag. Meld je snel aan via het inschrijfveld (hiernaast of hieronder.)

Je weet natuurlijk prima wat gezond is op gebied van eten en bewegen, maar je merkt dat het tijdens het afvallen en/of proberen gezond te leven steeds lastiger is om ervoor te kiezen. Er komen scheurtjes in je motivatie en steeds vaker duikel je in de valkuil van je oude gewoontes. Je snackt iets vaker en slaat je sportles of wandelmoment over. Iets dat je op dat moment goed praat, maar waar je achteraf totaal niet trots op bent. Het is eigenlijk behoorlijk frustrerend. Zeker als je in de spiegel kijkt.

Je wilt gewoon afvallen en op gewicht blijven. Je snapt het niet dat het steeds weer mis gaat. Je bent toch slim genoeg? Hoe moeilijk is het nou eenmaal? Veel zaken heb je op de rit. Je houdt vele ballen met succes omhoog, maar dat eten… en dat afvallen… Dat lukt maar niet.

Ik herken dit zo van mijn eigen strijd met (over)eten, dat ik heel graag je inzicht geef in wat ervoor zorgt dat je zo makkelijk in je oude patronen terugvalt, zonder dat je dit wilt en ondanks het feit dat je heel goed weet wat gezond is. Met uiteraard tips die jou gaan helpen om uit jouw valkuilen te blijven.

Ben je erbij?

Hartelijke groet, Annoesjka