Video’s

Deze pagina zal steeds verder gevuld worden met video’s over allerlei onderwerpen.
Mis je nog een onderwerp? Waar zou jij een video over willen zien? Laat het me weten!

NPO 2: Stand van Nederland
In de uitzending van 12-09-2018 ben ik te zien met een klant, in de supermarkt en tijdens een workshop. Super spannend, maar het geeft een goed beeld van hoe ik werk en hoe ik ben als persoon en coach. De cijfers van het CBS liegen er niet om en tevens wordt er aandacht besteed aan bodysculpture en de maagverkleiningsindustrie.

Is een maagverkleining de definitieve oplossing voor jouw overgewicht? Vandaag sprak ik iemand die 5 jaar geleden een maagverkleining kreeg en van 130 kilo naar 84 kilo is afgevallen. Langzaam kropen de kilo’s er helaas weer bij. “Een maagverkleining is leuk, je valt lekker af. Maar mijn hoofd is niet geopereerd en dat stemmetje is vaak sterker dan ik”

Dik ben je niet voor de lol! Een heldere en krachtige samenvatting van Liesbeth van Rossum, Erasmus MC | internist-endocrinologist | obesitas en stresshormonen. Ze legt uit waarom afvallen niet zomaar een kwestie is van simpelweg een beetje minder eten en meer bewegen. Er speelt zoveel meer. Een video om jezelf en je gedrag beter te begrijpen, aanknopingspunten te vinden voor een andere aanpak en meer begrip te krijgen voor de mensen die al jarenlang kampen met overgewicht.

Ik beken: Ik pas niet al mijn kleding meer. Eenmaal op een gezond(er) gewicht is de kunst om ervoor te zorgen dat je die dingen blijft doen die je op dat gewicht houden. Dat dit niet altijd even makkelijk is, deel ik in deze video. Wees erop bedacht, dan verrast een terugval je niet. Richt je aandacht op wat je kunt doen om je te herpakken. Geef je energie aan de oplossing.

Bekruipt een gevoel van falen jou als je afvalpoging weer mislukt omdat je het niet volhoudt? Als je voor de bijl gaat voor de hele reep in plaats van een stukje? “Ik kan ook helemaal niets. Het wordt nooit wat met mij. Zucht.” Herkenbaar? Dan is deze video voor jou. Ik deel een fijne mindset tip met je, die mij helpt om anders naar momenten te kijken die niet lukken.

Zo geen zin…

De strijd tussen je breindelen. Check de video en je herkent vast wat ik bedoel. 🙈 Je weet dat iets goed voor je is, maar als je het dan zover is of je bent ermee bezig. Pffff… Zo geen zin en voel je weerstand in je lijf.

In deze video geef ik je een tip hoe je hiermee om kunt gaan.

Wil je veel dingen op een dag wilt doen die goed voor je zijn, maar krijg je het niet voor elkaar om het allemaal in jouw dag toe te passen? In deze video geef ik jou een simpele tip die focus geeft en het haalbaar maakt, wat weer voor een prettig gevoel zorgt.

Immuunsysteem boosten tegen het corona virus? Check deze 5 eenvoudige tips! Een goed werkend immuunsysteem is jouw beste wapen tegen indringers van buitenaf. Of het nou een virus, parasiet of bacterie is. In deze video deel ik 5 tips om nog beter te slapen. Want aan de basis van een gezond lichaam en een goed werkend imuunsysteem ligt een kwalitatief goede slaap.

Afvallen? Zorg voor voldoende échte ontspanning! Waarom is ontspannen nodig als je wilt afvallen? En al helemaal als het met vallen en opstaan gaat? In deze video geef ik je een simpele tip.

Maak het leuker! Onderbewuste breinprocessen kunnen ervoor zorgen dat jouw brein jouw afvalproces saboteert. We kunnen dit ook inzetten om jouw afvalproces te bevorderen. Hoe? Check deze video.

Bij hoeveel hongerkracht eet jij eigenlijk? Ontdek in deze video een heel simpele tool die jou kan helpen bij het afvallen.

Pak het afvallen anders aan. Want als je steeds hetzelfde blijft doen, waarom zou het resultaat dan anders zijn?

Stop met luisteren naar je brein. Start met praten tegen jezelf. Hoe dit jouw afvalpoging kan ondersteunen vertel ik in deze korte video.

Je woordkeuze bepaalt of je afvalpoging slaagt of strand.  Check deze korte video met een belangrijke mindsettip, zodat de kans groter is dat jij het afvallen volhoudt.

Ai, ook bij mij als coach gaat het nog wel eens mis. Daardoor waren de schuddebuikjes en de chocoladepastapot niet veilig. Een oud patroon stak razendsnel de kop op. Waardoor gebeurde dit en hoe ga ik hier hiermee om?

Je WEET het wel, maar je DOET het niet. Je snapt niets van jezelf. Waarom houd ik geen enkel dieet vol? Hoe komt het dat mijn motivatie elke keer zo snel verdwijnt. Vind ik het afvallen niet belangrijk genoeg? Heb ik totaal geen wilskracht? Check deze video, waarin ik geïnterviewd word door Sophie. Ik vertel hoe jouw brein ervoor zorgt dat elke afvalpoging mislukt.

Is die zak chips of dat pak koekjes bij jou ook plots leeg? We eten eigenlijk niet meer met aandacht. In deze video van 3 minuten leg ik kort uit wat hier de nadelen van zijn (o.a. extra’s kilo’s!) en geef ik je een praktische tip.

De ‘alles of niets’ valkuil. Veel mensen vallen erin als ze weer starten met afvallen. Alles moet meteen op de ideale manier. Ik hoorde daar vroeger ook bij hoor. Dus op zich is het heel normaal. Het resultaat? Een stuiterend brein en weer een mislukte poging erbij.

Wil je het dit keer anders doen? Check de video voor een praktische tip, zodat je je energie, geld en tijd niet meer verspilt! 😃

Slaap je niet zo goed? In deze video deel ik een simpele tip, want een goede slaap is essentieel bij het maken van gezonde keuzes!

Bungelende kipfilets. Wat gebeurt er met je spieren na je 30e? 5 belangrijke gevolgen op een rij!
Een strak lijf met een wasbordje streef je allang niet meer na. Die kipfilets onder je bovenarmen en die hangbuik, ach ja. Maar de afname van je spierweefsel na je 30e heeft meer gevolgen dan je denkt. Wil jij gezond, fit en vitaal oud worden? Check deze video!

In het NU – daar creëer je de verandering
We laten ons gijzelen door ervaringen in ons verleden en de angst voor de toekomst. De angst om weer onderuit te gaan bevriest ons en zorgt ervoor dat we blijven hangen in en genoegen nemen met oude patronen die ons eigenlijk niet meer dienen. Een vlog met mindsettips hoe je verandering kunt creëren in het NU, geïnspireerd door een liedje van Diggy Dex.

Wanneer is dan het juiste moment?
Er kunnen vele redenen zijn waarom je even niet kunt of wilt starten met het veranderen van je leefstijl. Het is druk, met deadlines op je werk, kinderen naar school, de bso en voetbal, het huishouden, zieke mensen in je directe omgeving. Maar wanneer komt het juiste moment dan wel? In deze video geef ik een aantal tips hoe je met kleine stappen toch gestaag richting je doel kunt gaan, zonder dat je brein gaat stuiteren en protesteren. Laat je me weten wat je ervan vindt?

Eerlijk zijn naar jezelf tijdens de feestdagen.
Feestelijke activiteiten gaan vaak gepaard met lekker en veel eten. Een aantal van mijn klanten zien daar in november al tegenop. En ik deel dat gevoel. Vroeger at ik zoveel dat ik me er naar van voelde en ook nu overkomt me dat nog wel eens. In deze video deel ik 5 (mindset) tips om met vertrouwen dit soort momenten redelijk ongeschonden door te komen. Geef de video een like als je er iets aan hebt of stuur me een mail op info@annscoaching.nl!

Verleiding  weerstaan of vermijden? Inclusief “Hoe overleef ik Sint Maarten” tips
Ik vond vroeger dat ik sterk genoeg moest zijn om verleidingen te weerstaan. Ik moest van mezelf ook gewoon dingen in huis kunnen hebben, zonder dat ik het stiekem zou opeten. Dat mislukte uiteraard compleet, met schuldgevoel en nare gedachten over mezelf als resultaat.

Motivatie komt niet zomaar aanwaaien.
Al denken veel mensen van wel. In deze video geef ik tips hoe jij ervoor kunt zorgen dat je motivatie blijft of zelfs sterker wordt.

Koolhydraten
Over koolhydraten, de bloedsuikerspiegel, en wat gebeurt er in je lichaam als je vaak voor de snelle / simpele koolhydraten kiest?

Coachen is meer dan vertellen wat iemand beter wel en niet kan doen.
Naarmate ik meer klanten begeleid wordt het me steeds duidelijker. Mensen coachen naar een gezondere leefstijl is zoveel meer dan vertellen wat ze beter wel of niet kunnen eten of doen. Vaak weten ze het best wel, maar dóen ze het niet. Hoe komt dat nou eigenlijk?

Drie redenen waarom in beweging komen soms zo lastig is.
Sommige mensen vinden bewegen heerlijk, anderen moeten er niet aan denken. Ik behoorde tot de laatste categorie. Hoe komt het eigenlijk dat het soms zo lastig is om in beweging te komen? In deze Facebook live vertel ik hoe dat zit.

Hardlopen
Ik had nooit kunnen denken dat ík dat ooit zou doen en ook nog eens leuk zou vinden.
Check deze Facebook Live over hardlopen.

Heb je een vraag, mis je een onderwerp of iets anders. Mail me gerust!

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.