Tijdschriften

Klik op de foto’s voor een vergroting.

Ledenmagazine Leef van mijn beroepsvereniging van Gewichtsconsulenten Nederland

13-11-2019 – Bijzonder om mijn eigen verhaal over mijn strijd met de kilo’s en hoe ik deze overwonnen heb te lezen in het ledenmagazine van mijn eigen beroepsvereniging. Mijn eigen ervaring en hoe gefrustreerd, verdrietig en soms wanhopig ik me voelde, is de reden dat ik andere mensen met deze zelfde strijd coach. Stop met diëten, krijg inzicht in de sabotagepogingen van je brein en verander jezelf. Met een beetje hulp, zodat het een stuk sneller gaat.

Magazine VROUW van de Telegraaf

05-02-2019 – Ik zou mijn verhaal over mijn strijd met de kilo’s en hoe ik ze overwonnen heb en met een foto in magazine VROUW staan. Dat ik ook op de cover zou prijken was een zeer aangename en tikje overweldigende verrassing! Ook in de online versie was mijn verhaal te lezen.

Magazine ZOMER van de Telegraaf

13-07-2019 – Van mijn klanten vraag ik regelmatig dat ze stappen buiten hun comfortzone zetten, want daar zit de kracht van verandering en persoonlijke ontwikkeling. Ook mezelf blijf ik daarin uitdagen. Eén keer in mijn leven wilde ik een bikini aan. Ook al weeg ik nu geen 107 kilo meer, nog altijd is mijn buik iets om me heel onzeker over te voelen. Om over die drempel van schaamte heen te durven, heb ik mezelf samen met mijn partner Bert opgegeven voor de rubriek ‘Strandlijf’. We werden geïnterviewd over ons eigen lichaam en over elkaars lichaam. Leuk en confronterend tegelijk. Het online artikel vind je hier.

Tijdschrift VRIENDIN

10-09-2019 – Er zijn heel wat rare diëten en vroeger had ik nog niet door dat diëten niet werkten en eigenlijk ook nog eens bijdragen aan het niet op gewicht kunnen komen en blijven. In deze Vriendin vertel ik over het Ananasdieet. Best lekker, maar werken deed het niet. Uiteraard. Tof dat ‘de ananas’ is gekozen om dit item vorm te geven. Toch maar mooi mijn bijdrage!

09-07-2019Fat shaming; Opmerkingen maken over het uiterlijk van iemand steviger is dan gemiddeld geaccepteerd. Op één of andere manier denken sommige mensen dat ze alles kunnen zeggen. Het is schokkend om te lezen waar sommige dames (in dit geval) mee moeten dealen. Alsof ze door hun plus size ook een dikkere huid hebben en mensen verwachten dat het niet pijn doet. Vroeger kreeg ik van alles naar mijn hoofd en ook nu, terwijl ik een gezond en ‘algemeen geaccepteerd’ gewicht heb, krijg ik opmerkingen over mijn vroegere ‘ik’. Opmerkingen die, hoewel goedbedoeld, toch kwetsend zijn. Ik vertel erover in deze Vriendin.

25-04-2019Goedkope plofkip, wel of niet kopen? Ik heb er moeite mee, deels door het hutje mutje zitten van de kippen, deels doordat het voer dat de kippen krijgen ook niet van de beste kwaliteit zal zijn om de prijs laag te kunnen houden. Ideaal gezien is biologische kip het beste. Een kip die door het vrije (gras)veld kan lopen is om meerdere redenen gezonder. Maar ja, een biologische kip is minimaal drie keer duurder dan een plofkip en dat laat mijn portemonnee niet altijd toe. In het item “Dilemma’ vertel ik hoe ik met dit dilemma omga.

Tijdschrift LIBELLE

22-02-2019Smartphones, we kunnen er bijna niet meer buiten. De uren die ik tegenwoordig op mijn telefoon doorbreng zijn drastisch gestegen nu ik mijn eigen bedrijf heb. Ik werd geïnterviewd door Libelle voor het artikel “Het Smartphone Dieet”. Een zeer toepasselijke naam voor een voeding- en leefstijlcoach 😉