Ervaring met Ann > persoonlijke voedingscoaching

Voeding en lifestyle coach

Ik kan eindelijk op een rustige manier met voeding omgaan en maak nu bewuste keuzes.

‘Ik wilde rust in mijn hoofd als het gaat over eten. Ik merkte altijd onrust, het ‘weg-eten’ van problemen en niet kunnen duiden waar dat nou door komt. Of het probleem tackelen. Ook wilde ik meer leren over voeding en wat WEL gezond is en wat wel de juiste keuze is voor de verschillende maaltijden. Die inzichten en kennis heb je me gegeven. Met als resultaat dat ik eindelijk op een rustige manier met voeding om kan gaan en nu bewuste keuzes maak. Zelfs met chips, omdat ik duidelijk weet waarom ik het pak en er een bewust besluit over neem.’

-Madelon-

Het was fijn om nu eens geen dieetlijstje te krijgen met wat wel / niet mag!

Door middel van uitleg en dan zélf aan de slag met uitzoeken kreeg ik inzicht in gezonde voeding. Wat ik dan zelf had bedacht werd de volgende sessie weer besproken. Wat ook goed werkte was dat ik alles in mijn eigen tempo kon doen. Voor mij was dat eerst het ontbijt mij eigen maken, dan lunch, dan avondeten etc. Ik heb ook € 120 van de zorgverzekering gekregen! (1 ster aanvullend) Mooi meegenomen!

-Trudie-

Annoesjka is er een ster in om je op een heel open en vriendelijke manier te confronteren met waar het bij jou soms wat ‘scheef’ loopt.

Het traject bij Annoesjka heb ik als heel zinvol ervaren. En dat komt voornamelijk door de persoon die Annoesjka is. Ze neemt je liefdevol aan de hand, waarbij ze het ook niet schuwt om je -nog steeds liefdevol- een schop onder je achterste te geven als dat nodig is. Dat gaat overigens heel figuurlijk, want Annoesjka is er een ster in om je op een heel open en vriendelijke manier te confronteren met waar het bij jou soms wat ‘scheef’ loopt. Haar benadering is altijd zonder oordeel, maar met warme belangstelling. Ze is totaal niet belerend maar weet rake dingen te zeggen, die je op een later moment terug hoort in je hoofd als je een keuzemoment hebt: ‘Zal ik dat koekje wel of niet nemen?’

Voordat ik Annoesjka kende, wist ik heus wel wat wel en wat niet goed voor me was. Maar door de handreikingen die ik van haar heb gekregen kan ik ze beter en vooral gemakkelijker in de praktijk toepassen; alles mag, maar je hebt steeds een keuze. Door het traject met Annoesjka ben ik beter in staat om de juiste keuzes te maken, waardoor er geen sprake is van ‘volhouden’, maar gewoon een andere way of life. En de contactmomenten via Skype vond ik voornamelijk gezellig, hoewel we steeds hard gewerkt hebben samen!

-Evelyn-

Ik heb jouw coaching als zeer positief ervaren!

Je denkt heel goed mee en zoekt steeds naar oplossingen om iets wél te doen slagen. Je probeert mij in de goede richting te duwen en ik heb zeker het idee dat je mij goed door hebt en mij daardoor goed kan stimuleren en van goed advies kunt voorzien dat bij mij past. Je levert maatwerk dat bij míj past. Je bent goed op de hoogte van de juiste kennis om mensen te helpen met afvalproblemen en ook met andere zaken die in het dagelijks leven in de weg zitten. Je bent positief, duidelijk en vriendelijk. En je gooit er af en toe een dosis humor tegenaan wat prettig werkt.

-Jurjan-

Annoesjka is een coach die precies weet waar ze over praat.

Ze is niet alleen kundig als gewichtsconsulente maar spreekt ook uit eigen ervaring. Deze combinatie zorgt ervoor dat ze doet wat nodig is om jouw op een goede manier te begeleiden.

-Mylène Ruyters, oprichtster Gewichtsconsulenten Nederland, schrijfster van methode ‘Ik mag alles eten’ en gewichtsconsulent-

De sessies hebben mij elke keer weer iets nieuws opgeleverd;

Een tip, ideeën, complimenten wat goed gaat (- want ik kan nog al streng zijn voor mezelf.) Ik heb enorm veel geleerd over mijn gedrag. Deze inzichten heb ik omgezet in nieuwe manieren, die ben ik nu aan het toepassen en eigen aan het maken. Daar ben ik trots op. Ik vond de coaching confronterend en stimulerend. Goed dat de goede dingen ook steeds weer belicht werden.

-Patricia-

Ze laat je volledig jezelf zijn.

Annoesjka is een bijzonder innemend en inspirerende coach. Ze laat je volledig jezelf zijn, luistert en geeft zinvolle feedback!

-Anouck-

Zij houdt ervan om mensen net even uit hun comfortzone te halen.

Annoesjka is iemand die je met veel  humor en een goed getimede kritische vraag aan kan zetten tot nadenken. Zij houdt ervan om mensen net even uit hun comfortzone te halen, omdat ‘het magische’ daar schijnt te gebeuren… Wel altijd respectvol en met veel begrip voor al het menselijke dat af en toe op momenten even wel of niet lukt in een mensenleven.

Wanneer ‘met beide voeten op de grond’, mensgerichtheid, zorgvuldigheid en een vleugje directe communicatie  je aanspreken, zou ik Annoesjka aanraden als coach.

-Anna-

Ervaring met Ann > Online brainstormsessie

Annoesjka heeft mij een paar verrassende tips gegeven.

Ik heb een gratis skype-sessie gedaan met Annoesjka. Hoewel ik veel weet over gezonde voeding en gezond leef wist Annoesjka mij nog een paar verrassende tips te geven. Ze luistert goed naar wat je zegt en weet daar op een rustige manier op te reageren. Dankjewel!
-Karin-

Ik dacht: “Ik zie wel wat daarvan komt”.

Op een Ladies Night biosavond, waar ik Annoesjka tegen kwam en naar aanleiding van een vetmeting die ze deed en een aantal lekkere (gezonde) hapjes die ze daar uitdeelde…. heb ik mijn e-mailadres achtergelaten voor een korte Skype sessie die ze gratis aanbood. Ik dacht:” Ik zie wel wat daarvan komt”.
Niet veel later een mail in mijn inbox of ik nog een gratis en vrijblijvend Skype gesprek wilde en wat voor mij het beste uitkwam…. Ook direct een leuk en informatief e-book gedownload
Na wat heen en weer mailen over een datum, zijn we tot de juiste gekomen waar we beide konden. Annoesjka belde mij met beeld via Whatsapp op het afgesproken tijdstip. Vond het eerst wel wat vreemd om met iemand die ik niet ken op deze manier te communiceren, maar er ontstond al snel een ‘klik” en het voelde vertrouwd om mijn verhaal te doen en het gesprek liep vanzelf. Ze gaf mij wat tips en vroeg mij om erover na te denken of ik haar wilde als coach. Na een aantal dagen heb ik contact opgenomen om het te doen! Ik voel me heel fijn bij Annoesjka en heb geen spijt! Ze is heel aardig en stelt je op je gemak. Ze weet waar ze het over heeft en geeft je tegelijkertijd meer zelfvertrouwen en kracht om door te zetten met het doel waar je in de eerste instantie je mailadres voor had achtergelaten en je naar opzoek was zonder dat je het misschien zelf doorhad! Ik zeg: “Doen”!!
-Angelique-

De WhatsApp Sessie heeft mij weer aan het denken gezet.

De WhatsApp sessie, die Annoesjka met haar enthousiasme en starterstips heeft gevoerd, heeft mij weer aan het denken gezet. Het is leuk veel sporten en natuurlijk aangepast eten (wat ik ook zeker probeer), maar ik werd vooral getriggerd doordat zij een bijdrage kan leveren op het mentale vlak. Laat ik daar nu vaak een worsteling mee hebben. Zeker wanneer ik gezond heb gegeten en goed heb bewogen, maar helaas niets ben afgevallen bezorgt mij demotivatie. Ik ben nieuwsgierig geworden naar haar begeleiding en ga zeker uitzoeken welke vergoeding mijn zorgverzekering hierin bij kan dragen!

-Patricia-

Heel fijn gesprek gehad, met bruikbare tips en inzichten.

Met Ann in contact gekomen via een Ladies Night in de bios. Afspraak gemaakt voor een introductie-afspraak. Heel fijn gesprek gehad, met bruikbare tips en inzichten. Ze weet precies die vragen te stellen die je aan het denken zetten.
Leuke klik in het gesprek!
-Petra-

Haar gratis tips zijn echt waardevol.

Eerlijk? Ik heb een boekenrek vol kookboeken. En één vol dieetboeken. Ik heb al veel van die wondermethodes uitgeprobeerd: van het soepdieet (jakkes!) over het proteïnedieet (duur!) tot het Slank in elk seizoen-groentedieet (veel werk). En ja ik heb ook al een diëtiste bezocht: een slanke den die me als een strenge schooljuf terechtwees. “Dus wat zou een gratis Skype-sessie met Annoesjka me nu nog kunnen bijbrengen?”, dacht ik toen ik die uitnodiging kreeg. Toch besloot ik die Skype-sessie een kans te geven.
Anders dan diëtisten die een marge hebben op de dure poeders die ze aanprijzen luistert Annoesjka echt en denkt ze mee met degene aan de andere kant van het scherm. Ze neemt nota’s zodat ze gericht kan inspelen op wat je zegt. Ze heeft dus niet vooraf in het hoofd standaardtips en een verkoopriedeltje. Doordat ze echt luistert krijg je tips waar je op dat moment echt iets mee kan. Dat bananen geen goed idee zijn als je suikerwaardes aan de hoge kant zijn. En dat een goede nachtrust en een wandeling daar ook bij helpen bijvoorbeeld. En ja, ze is ook wel streng maar dan als het aankomt op excuses. Wonen in een heuvelachtige regio waardoor je niet kan fietsen vindt ze bijvoorbeeld geen geldige reden om op je bureaustoel te blijven zitten Maar anders dan mijn ‘oude’ diëtiste keurde Annoesjka mijn gedrag niet tot op de grond af. Ze had begrip – ook al omdat ze uit ervaring weet hoe iemand met te veel kilo’s denkt. Dat merk je van bij het eerste contact. Ze leeft mee. Dat zag ik – daarom is Skype ook zo fijn: je ziet de ander en dat maakt dat je wel contact hebt maar dan vanuit je veilige thuisomgeving. Dus daarom raad ik ook jou aan, als je twijfelt om dat Skypegesprek aan te vragen, om het toch te doen. Annoesjka kan je vanop afstand niet bijten wel helpen. Haar gratis tips zijn echt waardevol. Het is daarna volledig aan jou of en hoe je ze toepast natuurlijk.

-Katleen-

Ze is heel professioneel, integer en vriendelijk.

Annoesjka van Ann’s Coaching keek op een hele vertrouwde manier mee in het dagelijks reilen en zeilen van mijn eetgewoonten en leefstijl in het algemeen. Daarbij was ze vooral bezig met het geven van tips en tricks en het positief benaderen van alle ‘fouten en zonden’. Ze is heel professioneel, integer en vriendelijk.
-Mustafa-

Ervaring met Ann > workshop Gezonde tussendoortjes

Wat was dat een leuk! Die uitgebreide workshop “Gezonde tussendoortjes”.

Door een aantal afmeldingen op het laatste moment had ik de volle aandacht van Annoesjka. We bespraken eerst een mooie PowerPoint presentatie over de voor- en nadelen van teveel of juist te weinig eten van bepaalde voedingsstoffen. Over wat koolhydraten en suikers doen in je lichaam. Over alternatieven als tussendoortjes etc. Daarna zelf aan de slag met eenvoudige, maar heerlijke recepten maken. Annoesjka liet me van alles proeven zodat ik meteen wist waar mijn voorkeur naar uit ging als tussendoortje. Ten slotte kreeg ik een print-out mee met de recepten van veel heerlijke tussendoortjes.
Annoesjka is zeer geïnteresseerd en dacht goed met me mee. Ik vond het een zeer geslaagde workshop en heb tegenwoordig mijn vriezer vol liggen met gezonde tussendoortjes.

-Simone-

Wij hebben het als soort van team uitje ingezet en dat werkt supergoed.

De workshop “gezonde tussendoortjes” is niet alleen inzichtgevend, maar ook leuk en gezellig. Wij hebben het als soort van team uitje ingezet en dat werkt supergoed. En hoewel ik me best wel heb verdiept in gezonde voeding, heb ik toch nog nieuwe nieuwe dingen opgestoken. En het receptenboekje wat je krijgt staat vol met heerlijks dat ik zeker vaker ga maken.

-Angelique-