Testimonials

van deelnemers aan het online programma 8 weken met Ann

Voordat mijn klanten met het online programma aan de slag gingen, begrepen ze zichzelf vaak niet. Hoe kan het dat je wel wéét wat gezond is, maar het toch steeds niet dóet?

Natuurlijk weet je dat die mars en een hele zak chips niet gezond zijn en je neemt het je elke keer voor om het níet te nemen. De hele dag gaat het dan goed, maar toch zwicht je ’s avonds toch weer voor het lekkers. Balen!

In het online programma kom je er gegarandeerd achter waarom dit gebeurt en wat er nodig is om dit te veranderen! Deze stoere klanten gingen je voor.

Voor het eerst heb ik er vertrouwen in dat het goed gaat komen!

Via een workshop op mijn werk kwam ik in aanraking met Annoesjka. Bij de workshop vond ik haar een spontane, openhartige, vriendelijke vrouw die niet veroordeelde en veel kennis meebracht. Helaas was de workshop maar een uur en daarom had ik tijdens de workshop al besloten om haar online programma “8 weken met Ann” te volgen.

Ik ben heel enthousiast over dit programma. Er zitten een aantal dingen in die mij reeds bekend waren, maar zeker ook informatie die ik nog niet eerder had gehoord.

Wat ik erg goed vind is de opbouw. Niet alle informatie in een bulk maar 2 keer per week een mailing met halverwege het programma steeds 1 week “rust” waarin je goed kunt oefenen of de eerdere informatie kunt herhalen.

Daarnaast begint het programma met het scheppen van randvoorwaarden die voor elk mens goed zijn, of je nu af wilt vallen of niet. En heel belangrijk, je begint niet direct met het aanpassen van je leefstijl maar onderzoekt eerst je gedrag en gewoontes. Wat voor mij echt een eye-opener is geweest, is je dat de tijd mag nemen. Begin met een kleine stap en pas als die gewoonte is geworden, pak je weer iets anders aan.

Tenslotte een grote pluim voor het feit dat Annoesjka zeer benaderbaar is, ze reageert snel op o.a. What’s App. Mijn programma is inmiddels “klaar” maar ik sta pas aan het begin van mijn leefstijlverandering en voor het eerst heb ik er vertrouwen in dat het goed gaat komen!

Jenneke

Annoesjka heeft me met 8 weken met Ann laten inzien dat afvallen niet alleen maar met anders eten en drinken te maken heeft.

“Ik wilde altijd teveel veranderen en liefst ook alles tegelijk met als resultaat dat ik weer terug bij af was. In acht weken heeft ze me laten inzien waarom ik bepaalde keuzes maak en wat ik eraan kan veranderen en dat ik één ding tegelijk moet veranderen om resultaat te boeken. En zo ben ik me steeds me bewust waarom het niet lukte. Met haar tips kun je ook na die acht weken nog werken aan een gezondere leefstijl. Ik kan het iedereen aan raden om te leren hoe je brein werkt!”

Brenda

Mijn ervaring met diëten was tot nu toe een jojo gebeuren.

Steeds weer opnieuw beginnen waardoor ik slank werd en op het gewicht kwam dat ik zo graag wilde. Daarna begon ik langzaam maar zeker weer aan te komen. Dit tot mijn grote teleurstelling. Toen het programma van 8 weken met Ann geprobeerd. Het begon al met hoe het brein werkt. Ik vond dat verhelderend en confronterend. Het ging al heel anders dan bij wat ik gedaan had. Ik heb o.a. geleerd dat ik geen prullenbak meer wilde zijn. Ik beveel dit programma aan aan al mijn vriendinnen, omdat je leert over je hoe je brein werkt, je mindf*cks  en het hielp mij bij bewustwording over mezelf.

Linda

Het was de eerste keer dat ik dacht van een online coach programma ja dat wil ik doen!

“Verwacht niet meteen afvaltips, maar je wordt juist per week geleerd waarom je voor iets kiest. Het begint met observeren. Als je weet waarom kan je daar mee aan de slag om gedrag te veranderen. En heel interessant elke week om weer wat nieuws te leren. Over ontspanning, stress, je brein, of je wel echt honger hebt, bewegen, heel veel nuttige informatie. De lessen zijn opgedeeld in 2 keer per week, voor mij gunstig omdat je dan toch 2 keer per week ervoor gaat zitten.

Ik vond het een positieve ervaring en het heeft mij zeker geholpen in mijn bewustwording over mijn gedrag.”

Alexa

Ik heb veel geleerd van de online training 8 weken met Ann.

“Normaal begint een afvaltraject met het aanpassen van je voeding, maar dat is bij Ann niet het geval. Je leert eerst veel over het scheppen van goede omstandigheden voor je lichaam en brein om af te vallen zoals goed slapen en omgaan met stress. Ik merk dat ik sinds ik de training heb gedaan sneller de draad weer oppak als ik minder goed heb gegeten. Ook ben ik meer groenten gaan eten en ben ik kritischer naar waarom ik wil eten en of ik daar wel of niet aan toegeef. Het is een proces en ik ben er zeker nog niet, maar ik begrijp nu wel beter waarom het met vallen en opstaan gaat.”

Evelien

Fijne samenwerking, met humor!

Je krijgt inzicht in waarom het afvallen tot nu toe niet gelukt is plus inzicht in je eigen gedrag en wat je daaraan moet wijzigen om wel succes te boeken. Het was een prettige samenwerking met Ann.

Robin

Wat heb ik veel geleerd, want het proces hangt echt af van je brein.

“Ik heb meegedaan met 8 weken met Ann. Wat heb ik veel geleerd, want het proces hangt echt af van je brein. Ben je te moe je brein heeft geen zin in vechten. Ik heb ook geleerd dat je niet alles tegelijk goed aan moet pakken maar elke keer doelen en dat automatiseren.  Ik raad het iedereen aan om te doen. Dan kom je tot inzichten over jezelf. Ik was zo tevreden en wilde verder dat ik net ben begonnen met het jaar traject. Ann begeleidt super.”

Edin