Testimonials

van mensen die een gratis Waarom val ik niet – analyse hebben aangevraagd.

Al een tijd zit je niet lekker in je vel en loop je de spiegel voorbij. Je moet nodig weer aan de slag, maar hoe dan? Je hebt van alles al geprobeerd, geen enkel dieet heeft nog een geheim voor jou. En toch komen de kilo’s steeds weer terug of willen ze er überhaupt niet af!

In de gratis Waarom val ik niet af – analyse kijk ik met je mee waar dit aan ligt en wat je nodig hebt om af te vallen en nog belangrijker, de kilo’s eraf te houden! Deze lieve mensen gingen je voor.

Heel fijn gesprek gehad, met bruikbare tips en inzichten.

Met Ann in contact gekomen via een Ladies Night in de bios. Afspraak gemaakt voor een introductie-afspraak. Heel fijn gesprek gehad, met bruikbare tips en inzichten. Ze weet precies die vragen te stellen die je aan het denken zetten. Leuke klik in het gesprek!

Petra

De gratis analyse heeft mij weer aan het denken gezet.

De sessie, die Annoesjka met haar enthousiasme en starterstips heeft gevoerd, heeft mij weer aan het denken gezet. Het is leuk veel sporten en natuurlijk aangepast eten (wat ik ook zeker probeer), maar ik werd vooral getriggerd doordat zij een bijdrage kan leveren op het mentale vlak. Laat ik daar nu vaak een worsteling mee hebben. Zeker wanneer ik gezond heb gegeten en goed heb bewogen, maar helaas niets ben afgevallen bezorgt mij demotivatie. Ik ben nieuwsgierig geworden naar haar begeleiding en ga zeker uitzoeken welke vergoeding mijn zorgverzekering hierin bij kan dragen!

Patricia

Ik dacht: Inmiddels weet ik het wel

Ik heb me na lang aarzelen toch maar weer eens opgegeven voor een informatie sessie waarom ik niet afval. Ik kan qua voeding bijna zelf wel advies geven maar ik ben van het gesprek met Annoesjka toch wel veel wijzer geworden. Zij kijkt op een compleet andere manier naar de persoon en waarom je mogelijk niet afvalt. Voor mij een eureka momentje. Ik ga er toch voor om die kant eens te belichten wie weet!

Marjon

Haar gratis tips zijn echt waardevol.

Eerlijk? Ik heb een boekenrek vol kookboeken. En één vol dieetboeken. Ik heb al veel van die wondermethodes uitgeprobeerd: van het soepdieet (jakkes!) over het proteïnedieet (duur!) tot het Slank in elk seizoen-groentedieet (veel werk). En ja ik heb ook al een diëtiste bezocht: een slanke den die me als een strenge schooljuf terechtwees. “Dus wat zou een gratis online-sessie met Annoesjka me nu nog kunnen bijbrengen?”, dacht ik toen ik die uitnodiging kreeg. Toch besloot ik die online-sessie een kans te geven.
Anders dan diëtisten die een marge hebben op de dure poeders die ze aanprijzen luistert Annoesjka echt en denkt ze mee met degene aan de andere kant van het scherm. Ze neemt nota’s zodat ze gericht kan inspelen op wat je zegt. Ze heeft dus niet vooraf in het hoofd standaardtips en een verkoopriedeltje. Doordat ze echt luistert krijg je tips waar je op dat moment echt iets mee kan. Dat bananen geen goed idee zijn als je suikerwaardes aan de hoge kant zijn. En dat een goede nachtrust en een wandeling daar ook bij helpen bijvoorbeeld. En ja, ze is ook wel streng maar dan als het aankomt op excuses. Wonen in een heuvelachtige regio waardoor je niet kan fietsen vindt ze bijvoorbeeld geen geldige reden om op je bureaustoel te blijven zitten Maar anders dan mijn ‘oude’ diëtiste keurde Annoesjka mijn gedrag niet tot op de grond af. Ze had begrip – ook al omdat ze uit ervaring weet hoe iemand met te veel kilo’s denkt. Dat merk je van bij het eerste contact. Ze leeft mee. Dat zag ik – daarom is een online gesprek met beeld ook zo fijn: je ziet de ander en dat maakt dat je wel contact hebt maar dan vanuit je veilige thuisomgeving. Dus daarom raad ik ook jou aan, als je twijfelt om dat online gesprek aan te vragen, om het toch te doen. Annoesjka kan je vanop afstand niet bijten wel helpen. Haar gratis tips zijn echt waardevol. Het is daarna volledig aan jou of en hoe je ze toepast natuurlijk.

Katleen

Annoesjka heeft mij een paar verrassende tips gegeven.

Ik heb een gratis skype-sessie gedaan met Annoesjka. Hoewel ik veel weet over gezonde voeding en gezond leef wist Annoesjka mij nog een paar verrassende tips te geven. Ze luistert goed naar wat je zegt en weet daar op een rustige manier op te reageren. Dankjewel!

Karin

Ik dacht: “Ik zie wel wat daarvan komt.”

Op een Ladies Night biosavond, waar ik Annoesjka tegen kwam en naar aanleiding van een vetmeting die ze deed en een aantal lekkere (gezonde) hapjes die ze daar uitdeelde…. heb ik mijn e-mailadres achtergelaten voor een korte gratis analyse die ze gratis aanbood. Ik dacht:” Ik zie wel wat daarvan komt”.

Niet veel later een mail in mijn inbox of ik nog een gratis en vrijblijvende analyse wilde en wat voor mij het beste uitkwam…. Ook direct een leuk en informatief e-book gedownload
Na wat heen en weer mailen over een datum, zijn we tot de juiste gekomen waar we beide konden. Annoesjka belde mij met beeld via Whatsapp op het afgesproken tijdstip. Vond het eerst wel wat vreemd om met iemand die ik niet ken op deze manier te communiceren, maar er ontstond al snel een ‘klik” en het voelde vertrouwd om mijn verhaal te doen en het gesprek liep vanzelf. Ze gaf mij wat tips en vroeg mij om erover na te denken of ik haar wilde als coach. Na een aantal dagen heb ik contact opgenomen om het te doen! Ik voel me heel fijn bij Annoesjka en heb geen spijt! Ze is heel aardig en stelt je op je gemak. Ze weet waar ze het over heeft en geeft je tegelijkertijd meer zelfvertrouwen en kracht om door te zetten met het doel waar je in de eerste instantie je mailadres voor had achtergelaten en je naar opzoek was zonder dat je het misschien zelf doorhad! Ik zeg: “Doen”!!
Angelique

Ze is heel professioneel, integer en vriendelijk.

Annoesjka van Ann’s Coaching keek op een hele vertrouwde manier mee in het dagelijks reilen en zeilen van mijn eetgewoonten en leefstijl in het algemeen. Daarbij was ze vooral bezig met het geven van tips en tricks en het positief benaderen van alle ‘fouten en zonden’. Ze is heel professioneel, integer en vriendelijk.

Mustafa