Testimonials

van klanten die persoonlijke één op één coaching hebben gehad

Met een coach aan het werk gaan is natuurlijk best een hele stap. Vaak heb je al zoveel diëten en afvalpogingen en soms zelfs programma’s gedaan, maar niets werkte blijvend. Je vertrouwt jezelf eigenlijk niet meer. De afvalstrijd is soms heel eenzaam weet ik nog van vroeger. Je partner en vriendinnen proberen je te helpen en te ondersteunen, maar het écht begrijpen doen ze niet.

Juist dan is het van grote waarde om met iemand te werken die weet waar jij tegenaan loopt en jou begrijpt. Iemand die weet wat jíj nodig hebt om stappen te blijven zetten. Ook als het leven druk en hectisch is. Deze dappere klanten gingen je voor en vertellen over hun ervaring.

Ik dacht dat ik niet van chips, koek en chocola kon afblijven omdat ik er teveel van hield.

Tijdens het traject met Annoesjka heb ik ontdekt dat rust voor mij een hele belangrijke voorwaarde is om gezonde keuzes te maken. Ik focus me nu dus vooral op meer rust in mijn leven, voor mezelf kiezen en opkomen, i.p.v. dat ik me focus op het minder eten. Dat laatste gaat namelijk veel makkelijker en soms zelfs bijna vanzelf als ik uitgerust ben 🙂

Waar ik heel streng kan zijn voor mezelf en soms met lood in mijn schoenen naar de afspraak met Annoesjka ging omdat het allemaal weer “mis” was gegaan met eten, was zij altijd de rust zelve. En nog belangrijker: ze oordeelde niet. Alle oordelen die ik over mijn gedrag had en alle schuldgevoelens, verdwenen als sneeuw voor de zon en in mijn hoofd voelde het weer een stuk “lichter”😊☀️

Ze heeft mij heel erg geholpen om in te zien waar het probleem werkelijk zit en dat teveel eten alleen maar een gevolg is. Zo had ik het nog nooit bekeken!

Ik kan het jaartraject samen met Annoesjka zeker aanrader als je het zat bent om altijd maar met eten bezig te zijn, die kilo’s mee te sjouwen en daardoor niet de dingen doet die je zou willen doen. Met haar rust, kennis en eigen ervaring kan ze je helpen om een leuker en gezonder te leven te krijgen.

Karin

HELP! Waar begin ik aan? Een jaar lang aan mezelf werken met een coach? Dat is wel heel duur én heel eng!!

Allemaal gedachten die door mijn hoofd spookten. Daarbij had ik ook honderden excuses om het zeker niet te doen!

Maar….
Inmiddels ben ik een paar maanden bezig en ben ik er heel blij mee. Onwijs veel geleerd en heb vertrouwen in de toekomst. De begeleiding van Annoesjka is hierbij wel essentieel en heel prettig.

EmmaVIP jaartraject

Ik wist best wel wat ik moest doen (en vooral laten) om af te vallen, maar ik wist niet hoe ik mezelf ertoe moest zetten om dat ook echt te doen.

Soms lukte het een paar weken, maar als het dan weer mis ging met teveel eten, kon ik de draad van daarvoor niet meer terugvinden. Een dieet voelde ook meer als volhouden.

Ik had met mezelf afgesproken om hulp te gaan zoeken als ik mijn gewicht niet naar beneden kreeg. De website van Annoesjka sprak mij aan, omdat ik niet iemand zocht die mij vertelde wat ik wel en niet moest eten, maar juist iemand die me helpt om mezelf en mijn gedrag beter te begrijpen. Ik merkte tijdens de gratis Waarom val ik niet af – analyse al gelijk dat het gesprek en de vragen die Annoesjka stelde, mij motiveerden om met mezelf aan de slag te gaan.

Nu ben ik eindelijk met plezier bewust bezig met een gezonde levensstijl. Maak het leuk en maak het makkelijk, is één van de tips van Annoesjka. Het is geen methode die ik volg, maar ik zoek uit en leer wat bij mij past. Ik eet nog steeds wel eens te veel, maar dat kan ik nu snel achter me laten en weer een lekker en gezond menu voor mezelf bedenken.

Ik ben een paar maanden met het VIP jaartraject bezig. Er zijn zeker al een aantal kilo’s af en ik heb er veel vertrouwen in dat er de komende tijd nog meer volgen. Ik kan het programma zeker aanraden aan iedereen die met zichzelf aan de slag wil gaan.

SaskiaVIP Jaartraject

Ik kan nu al uit ervaring zeggen, dat ik ben afgevallen qua kilogrammen, maar ook van negatieve gevoelens die ik al jaren met me mee draag.

“Na het online programma 8 weken met Ann ben ik doorgegaan met het VIP jaarprogramma van Annoesjka. Ik had al veel geleerd met de 8 weken met Ann, maar ik miste daarin uitgebreide persoonlijke interactie. Het één op één gebeuren. Ik had met 8 weken met Ann een goede start gemaakt en na een persoonlijk gesprek met Annoesjka wilde ik met haar de diepte in springen. Samen kijken en spreken over de overtuigingen, die ik in de loop van mijn leven heb aangenomen door opvoeding van mijn ouders en het milieu waarin ik ben opgegroeid. Maar ook naar de overtuigingen die ik in mijn verdere leven met man en vrienden heb aangenomen / overgenomen. Dit wil niet zeggen dat alles wat ik voor waar heb aangenomen niet waar is, maar ik zet er nu vragen bij en kijk er weer eens goed naar. Annoesjka maakt me er bewust van.

Ik ben nu 4 maanden onderweg en mijn bewustwording is erg gegroeid. Ik ben steeds bewuster geworden in de keuzes die ik maak. Dit proces geeft mij inzichten in mezelf en verlichting door bepaalde technieken die Annoesjka mij aanreikt.

Het gaat allemaal niet vanzelf. De ene dag moet ik harder werken om mijn doel vast te houden, dan de andere. Soms wil ik opgeven, maar houd toch vol, omdat de kilo’s die ik al kwijt ben niet meer terug wil. De dagen dat ik niet goed in mijn vel zit zijn moeilijk en ligt het opgeven op de loer. Wat fijn is, dat ik mijn man heb die mij dan helpt om mijn doel vast te houden. Ook is fijn dat ik Annoesjka ten aller tijden kan appen of mailen.

Ik kan het jaarprogramma van Annoesjka iedereen aanbevelen. Je wordt een jaar lang begeleid naar je ideale zelf. Ik kan nu al uit ervaring zeggen, dat ik ben afgevallen qua kilogrammen, maar ook van negatieve gevoelens die ik al jaren met me mee draag.”

Lindaonline programma 8 weken met Ann gevolgd door VIP jaartraject

Ik heb jouw coaching als zeer positief ervaren!

“Je denkt heel goed mee en zoekt steeds naar oplossingen om iets wél te doen slagen. Je probeert mij in de goede richting te duwen en ik heb zeker het idee dat je mij goed door hebt en mij daardoor goed kan stimuleren en van goed advies kunt voorzien dat bij mij past. Je levert maatwerk dat bij míj past. Je bent goed op de hoogte van de juiste kennis om mensen te helpen met afvalproblemen en ook met andere zaken die in het dagelijks leven in de weg zitten. Je bent positief, duidelijk en vriendelijk. En je gooit er af en toe een dosis humor tegenaan wat prettig werkt.”

Jurjanonline programma 8 weken met Ann en VIP jaartraject

Ik ben er nog lang niet, maar heb er voor het eerst vertrouwen in dat ik er wel ga komen, nu nog met de coaching van Ann, maar uiteindelijk ga ik dit zelf kunnen.

“Sinds een aantal maanden word ik gecoacht door Ann. Super spannend dat er iemand met je mee gaat kijken en met je mee gaat denken. Toch was het echt nodig, na tientallen dieetpogingen kon ik wel stellen dat ik het niet zonder hulp ging redden.
Wat het coachen van Ann mij oplevert is dat ik nu weet wat er voor mij wel en niet werkt. Wat voor saboterende gedachten ik allemaal heb en hoe hier mee om te gaan. Hoe ik het leuk en makkelijk kan houden. Ik heb een duidelijk doel voor ogen, hier hebben we volop aandacht aan besteed en het doel is niet alleen afvallen, maar vooral gezond leven op een leuke manier.

Zoals je leest helpt het jaarprogramma mij en raad ik het dan dus ook zeker aan. Het is een investering, maar ik zeg dat het de moeite en het geld zeker waard is.”

CarlaVIP jaartraject

Annoesjka heeft me geholpen inzicht te krijgen in mijn eigen gedrag. Die kennis is voor mij de sleutel om het beter te doen.

“Vanwege een lactose-intolerantie had ik dieet-advies nodig. Omdat ik altijd wars ben geweest van diëten, maar de kans wel wilde aangrijpen om eens wat aan ongezonde patronen te doen, heb ik contact opgenomen met Annoesjka. Zij is namelijk ook geen voorstander van diëten, maar wel van goede keuzes maken. En ik had haar al eens ontmoet, dus ik wist al dat ze in elk geval de juiste vragen stelt. En dat bleek ook wel in de afgelopen maanden. Annoesjka heeft me geholpen inzicht te krijgen in mijn eigen gedrag. Die kennis is voor mij de sleutel om het beter te doen. Want ik snap heus wel dat het niet goed is om te veel te eten, of de verkeerde dingen, maar het maakt een enorm verschil als je het systeem achter dat gedrag snapt! Na een paar maanden hulp van Annoesjka, maak ik (meestal) betere keuzes. Dat geldt trouwens niet alleen voor eetpatronen, maar voor allerlei zaken. Als je het principe eenmaal doorziet, is het veel breder toe te passen. Al blijft het natuurlijk wel belangrijk om jezelf scherp te houden. En als je dat lastig vindt, wil Annoesjka daar ook nog mee helpen. Een aanrader!”

HennieCombi online programma 8 weken met Ann en kort één op één coachtraject

Ik vond de andere insteek van de training verrassend.

“In plaats dat je te horen krijgt wat je wel en niet mag/moet eten, krijg je inzicht in wat er nodig is om af te vallen. Bijvoorbeeld op het gebied van slaap, stress etc. Ik heb geleerd om mezelf weer sneller op het goede spoor te zetten.”

EvelienCombinatie van online programma 8 weken met Ann en kort één op één coachtraject

Ik kan eindelijk op een rustige manier met voeding omgaan en maak nu bewuste keuzes.

‘Ik wilde rust in mijn hoofd als het gaat over eten. Ik merkte altijd onrust, het ‘weg-eten’ van problemen en niet kunnen duiden waar dat nou door komt. Of het probleem tackelen. Ook wilde ik meer leren over voeding en wat WEL gezond is en wat wel de juiste keuze is voor de verschillende maaltijden. Die inzichten en kennis heb je me gegeven. Met als resultaat dat ik eindelijk op een rustige manier met voeding om kan gaan en nu bewuste keuzes maak. Zelfs met chips, omdat ik duidelijk weet waarom ik het pak en er een bewust besluit over neem.’

MadelonKort één op één coachtraject

Eerder dacht ik altijd dat ik het zelf wel kon, afvallen en gezond leven, maar toch lukte dat nooit echt.

“Een tijdje terug ben ik in het coachingstraject van Annoesjka gestapt. Ik kende haar al en wist dat zij de juiste persoon zou zijn om mij te helpen. Eerder dacht ik altijd dat ik het zelf wel kon, afvallen en gezond leven, maar toch lukte dat nooit echt. Annoesjka heeft mij zo veel geleerd over mezelf. Over hoe mijn hoofd werkt en mijn lichaam. Waarom ik bepaalde dingen doe en hoe ik dat kan veranderen. Met haar steun en haar kennis werd mijn leven steeds gezonder, werd ik steeds fitter. Mijn bloedwaardes werden weer gezond zodat ik niet aan de medicijnen hoefde! En eigenlijk was het helemaal niet zwaar, deze levensstijl kan ik mijn leven lang volhouden. Dankzij Annoesjka ben ik weer een stuk gezonder en dankzij alles wat ik van haar heb geleerd heb ik mijn levensstijl om kunnen gooien. Annoesjka heeft ontzettend veel kennis en kan dit erg goed en gezellig overbrengen. Ze luistert erg goed en werkt niet een vastgesteld plan af. Ze past zich aan aan de persoon die voor haar zit. Ik ben ontzettend blij dat ik niet in mijn eentje ben blijven doormodderen, maar dat ik hulp heb gezocht bij Annoesjka!”

FemmieKort één op één coachtraject

Annoesjka heeft me geholpen met een nieuwe en consistente mindset.

“Ik heb gelukkig niet heel veel overgewicht, maar liep er toch telkens weer tegenaan dat als ik even in een dipje zat, of juist als ik mezelf alle goeds gunde, ik heel snel naar dikmakers greep. Annoesjka heeft me geholpen met een nieuwe en consistente mindset, waardoor ik anders leerde denken over mezelf belonen en comfort food. Plus daarbij heeft ze me echt verrukkelijke recepten gegeven die wel lekker, maar een stuk minder dikmakend zijn. Dankjewel Annoesjka!”

Angelique DesireeKort één op één coachtraject

De sessies hebben mij elke keer weer iets nieuws opgeleverd;

“Een tip, ideeën, complimenten wat goed gaat (- want ik kan nog al streng zijn voor mezelf.) Ik heb enorm veel geleerd over mijn gedrag. Deze inzichten heb ik omgezet in nieuwe manieren, die ben ik nu aan het toepassen en eigen aan het maken. Daar ben ik trots op. Ik vond de coaching confronterend en stimulerend. Goed dat de goede dingen ook steeds weer belicht werden.”

PatriciaKort één op één coachtraject

Annoesjka is er een ster in om je op een heel open en vriendelijke manier te confronteren met waar het bij jou soms wat ‘scheef’ loopt.

“Het traject bij Annoesjka heb ik als heel zinvol ervaren. En dat komt voornamelijk door de persoon die Annoesjka is. Ze neemt je liefdevol aan de hand, waarbij ze het ook niet schuwt om je -nog steeds liefdevol- een schop onder je achterste te geven als dat nodig is. Dat gaat overigens heel figuurlijk, want Annoesjka is er een ster in om je op een heel open en vriendelijke manier te confronteren met waar het bij jou soms wat ‘scheef’ loopt. Haar benadering is altijd zonder oordeel, maar met warme belangstelling. Ze is totaal niet belerend maar weet rake dingen te zeggen, die je op een later moment terug hoort in je hoofd als je een keuzemoment hebt: ‘Zal ik dat koekje wel of niet nemen?’

Voordat ik Annoesjka kende, wist ik heus wel wat wel en wat niet goed voor me was. Maar door de handreikingen die ik van haar heb gekregen kan ik ze beter en vooral gemakkelijker in de praktijk toepassen; alles mag, maar je hebt steeds een keuze. Door het traject met Annoesjka ben ik beter in staat om de juiste keuzes te maken, waardoor er geen sprake is van ‘volhouden’, maar gewoon een andere way of life. En de contactmomenten via Skype vond ik voornamelijk gezellig, hoewel we steeds hard gewerkt hebben samen!”

EvelynKort één op één coachtraject

Annoesjka is een coach die precies weet waar ze over praat.

“Ze is niet alleen kundig als gewichtsconsulente maar spreekt ook uit eigen ervaring. Deze combinatie zorgt ervoor dat ze doet wat nodig is om jouw op een goede manier te begeleiden.”

Mylène RuytersOprichtster en eigenaar Gewichtsconsulenten Nederland, auteur van methode "Ik mag alles eten"