Privacyverklaring

(opgesteld op 24-05-2018)

Ann’s Coaching Voeding en Lifestyle, gevestigd aan Horst 33 20, 8225NC Lelystad, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

 

Contactgegevens:
Ann’s Coaching Voeding en Lifestyle
Annoesjka de Graaf
Horst 33 20
8225NC Lelystad
+31648821600
annoesjka@annscoaching.nl
www.annscoaching.nl

Annoesjka de Graaf is de Functionaris Gegevensbescherming van Ann’s Coaching Voeding en Lifestyle Hij/zij is te bereiken via annoesjka@annscoaching.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken
Ann’s Coaching Voeding en Lifestyle verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

 

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

– Voor- en achternaam

– Geboortedatum

– Adresgegevens

– Telefoonnummer

– E-mailadres

– Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Ann’s Coaching Voeding en Lifestyle verwerkt de volgende bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van jou, indien je klant bent:

– gezondheid

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Ann’s Coaching Voeding en Lifestyle verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

– Het uitvoeren van een overeenkomst, namelijk mijn diensten als voeding- en lifestylecoach

– Het afhandelen van jouw betaling

– Na jouw toestemming voor het verzenden van onze nieuwsbrief met daarin een blog, informatie over voeding en lifestyle/of aankondiging van evenementen

– Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

– Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten

– Om goederen en diensten bij je af te leveren

– Ann’s Coaching Voeding en Lifestyle analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.

– Ann’s Coaching Voeding en Lifestyle volgt jouw surfgedrag over verschillende websites waarmee wij onze producten en diensten afstemmen op jouw behoefte.

Geautomatiseerde besluitvorming

Ann’s Coaching Voeding en Lifestyle neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Ann’s Coaching Voeding en Lifestyle) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Ann’s Coaching Voeding en Lifestyle bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende categorieën van persoonsgegevens:

Indien klant bij Ann’s Coaching Voeding en Lifestyle
Persoonlijke voedingscoaching of groepscoaching: factuurgegevens, sessienotities

Categorie Bewaartermijn Reden
Voor- en achternaam 7 jaar wettelijke termijn voor de belastingdienst
Geboortedatum 7 jaar wettelijke termijn voor de belastingdienst
Adresgegevens 7 jaar wettelijke termijn voor de belastingdienst
Telefoonnummer 7 jaar wettelijke termijn voor de belastingdienst
E-mailadres 7 jaar bewijslast voor de belastingdienst
Overige persoonsgegevens 7 jaar bewijslast voor de belastingdienst
gezondheid (sessiedata +  aantekeningen) 7 jaar bewijslast voor de belastingdienst

Schriftelijke toestemming plaatsing mailinglijst
d.m.v. deelname aan verloting, receptenaanvraag, skypesessie-aanvraag

Categorie Bewaartermijn Reden
Voor- en achternaam 2 jaar bewijslast in het kader van de AVG
Telefoonnummer 2 jaar bewijslast in het kader van de AVG
E-mailadres 2 jaar bewijslast in het kader van de AVG
Overige persoonsgegevens 2 jaar bewijslast in het kader van de AVG
gezondheid 2 jaar bewijslast in het kader van de AVG

Informatie aanvraag per mail, via het contactformulier op de website of rechtstreeks per mail

Categorie Bewaartermijn Reden
Voor- en achternaam 6 maanden Na periode checken hoe het gaat na advies / tips
Telefoonnummer 6 maanden Na periode checken hoe het gaat na advies / tips
E-mailadres 6 maanden Na periode checken hoe het gaat na advies / tips
Overige persoonsgegevens 6 maanden Na periode checken hoe het gaat na advies / tips
gezondheid 6 maanden Na periode checken hoe het gaat na advies / tips

 

 

 

Deelname aan workshop of lezing e.d., aanmelding via formulier op de website / factuurgegevens

Categorie Bewaartermijn Reden
Voor- en achternaam 7 jaar wettelijke termijn voor de belastingdienst
Geboortedatum 7 jaar wettelijke termijn voor de belastingdienst
Adresgegevens 7 jaar wettelijke termijn voor de belastingdienst
Telefoonnummer 7 jaar wettelijke termijn voor de belastingdienst
E-mailadres 7 jaar bewijslast voor de belastingdienst
Overige persoonsgegevens 7 jaar bewijslast voor de belastingdienst
gezondheid 7 jaar bewijslast voor de belastingdienst

Reacties op blogs op de website

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, wordt de data verzamelt getoond in het reactieformulier en ook het IP-adres van de bezoeker en de browser gebruikersanent string om spam opsporing te helpen.
Een geanominiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (ook wel hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar Service indien je dit gebruikt. De privacybeleidspagina kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je evt. je profielforo publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.


Delen van persoonsgegevens met derden

Ann’s Coaching Voeding en Lifestyle verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Ann’s Coaching Voeding en Lifestyle blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. Voorbeelden van bedrijven waar Ann’s Coaching Voeding en Lifestyle mee samenwerkt is een administratiekantoor, Mailerlite (autoresponder / e-mailprogramma), zakelijke bank, webhostingbedrijf.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Ann’s Coaching Voeding en Lifestyle gebruikt functionele, analytische en tracking cookies op de website. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Ann’s Coaching Voeding en Lifestyle gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.

Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan.

Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

 

Ingesloten inhoud van andere websites
Berichten op de website van Ann’s Coaching Voeding en Lifestyle kunnen ingesloten (embedded) inhoud tonen. Bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, berichten. Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere website heeft bezocht.
Deze websites kunnen data over jou verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die website.

Hieronder een overzicht van alle cookies op de website van Ann’s Coaching Voeding en Lifestyle

Cookie scan report
Summary
Scan date:  23/05/2018
Domain name:  www.annscoaching.nl
Server location:  Netherlands
Cookies, in total:  11

Scan result
11 cookies was identified.

Category: Necessary (2)

Necessary cookies help make a website usable by enabling basic functions like page navigation and access to secure areas of the website. The website cannot function properly without these cookies.
COOKIE NAME PROVIDER TYPE EXPIRY
__cfduid mailerlite.com HTTP 1 year
First found URL: https://www.annscoaching.nl/

Cookie purpose description: Used by the content network, Cloudflare, to identify trusted web traffic.

Initiator: Script tag, page source line number 125
Source: https://static.mailerlite.com/js/jquery.validate.min.js?ver=4.9.6
Data is sent to: United States (adequate)
CookieConsent annscoaching.nl HTTP 1 year
First found URL: https://www.annscoaching.nl/

Cookie purpose description: Stores the user’s cookie consent state for the current domain

Initiator: Script tag, page source line number 131
Source: https://consent.cookiebot.com/uc.js
Data is sent to: Ireland (adequate)
Category: Statistics (3)
Statistic cookies help website owners to understand how visitors interact with websites by collecting and reporting information anonymously.
COOKIE NAME PROVIDER TYPE EXPIRY
_ga annscoaching.nl HTTP 2 years
First found URL: https://www.annscoaching.nl/

Cookie purpose description: Registers a unique ID that is used to generate statistical data on how the visitor uses the website.

Initiator: Page source line number 444-450
Source: Inline script
Data is sent to: Netherlands (adequate)
_gat annscoaching.nl HTTP Session
First found URL: https://www.annscoaching.nl/

Cookie purpose description: Used by Google Analytics to throttle request rate

Initiator: Page source line number 444-450
Source: Inline script
Data is sent to: Netherlands (adequate)
_gid annscoaching.nl HTTP Session
First found URL: https://www.annscoaching.nl/

Cookie purpose description: Registers a unique ID that is used to generate statistical data on how the visitor uses the website.

Initiator: Page source line number 444-450
Source: Inline script
Data is sent to: Netherlands (adequate)
Category: Marketing (6)
Marketing cookies are used to track visitors across websites. The intention is to display ads that are relevant and engaging for the individual user and thereby more valuable for publishers and third party advertisers.
COOKIE NAME PROVIDER TYPE EXPIRY
collect google-analytics.com Pixel Session
First found URL: https://www.annscoaching.nl/

Cookie purpose description: Used to send data to Google Analytics about the visitor’s device and behaviour. Tracks the visitor across devices and marketing channels.

Initiator: Inline script, page source line number 444-450
Source: https://www.google-analytics.com/r/collect?v=1&_v=j68&a=1126180018&t=pageview&_s=1&dl=https%3A%2F%2Fwww.annscoaching.nl%2F&ul=en-us&de=UTF-8&dt=Homepagina%20-%20Anns%20coaching&sd=24-bit&sr=1024×768&vp=997×739&je=0&_u=IEBAAUAB~&jid=455152198&gjid=1114914257&cid=1732771602.1527111962&tid=UA-111490323-1&_gid=200924311.1527111962&_r=1>m=u4s&z=531961019
Data is sent to: United States (adequate)
GPS youtube.com HTTP Session
First found URL: https://www.annscoaching.nl/videos/

Cookie purpose description: Registers a unique ID on mobile devices to enable tracking based on geographical GPS location.

Initiator: Iframe, page source line number 257
Source: https://www.youtube.com/embed/_sh95mflg6m?feature=oembed
Data is sent to: United States (adequate)
impression.php/# facebook.com Pixel Session
First found URL: https://www.annscoaching.nl/

Cookie purpose description: Used by Facebook to register impressions on pages with the Facebook login button.

Initiator: Inline script, page source line number 338-344
Source: https://www.facebook.com/impression.php/f18194cdecf88e8/?lid=115&payload=%7B%22source%22%3A%22jssdk%22%7D
Data is sent to: United States (adequate)
PREF youtube.com HTTP 8 months
First found URL: https://www.annscoaching.nl/videos/

Cookie purpose description: Registers a unique ID that is used by Google to keep statistics of how the visitor uses YouTube videos across different websites.

Initiator: Iframe, page source line number 257
Source: https://www.youtube.com/embed/_sh95mflg6m?feature=oembed
Data is sent to: United States (adequate)
VISITOR_INFO1_LIVE youtube.com HTTP 179 days
First found URL: https://www.annscoaching.nl/videos/

Cookie purpose description: Tries to estimate the users’ bandwidth on pages with integrated YouTube videos.

Initiator: Iframe, page source line number 257
Source: https://www.youtube.com/embed/_sh95mflg6m?feature=oembed
Data is sent to: United States (adequate)
YSC youtube.com HTTP Session
First found URL: https://www.annscoaching.nl/videos/

Cookie purpose description: Registers a unique ID to keep statistics of what videos from YouTube the user has seen.

Initiator: Iframe, page source line number 257
Source: https://www.youtube.com/embed/_sh95mflg6m?feature=oembed
Data is sent to: United States (adequate)

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Ann’s Coaching Voeding en Lifestyle en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar annoesjka@annscoaching.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek .

Ann’s Coaching Voeding en Lifestyle wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Ann’s Coaching Voeding en Lifestyle neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en

ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Dit wordt gedaan met wachtwoorden op computers en telefoons en papieren dossiers worden in een afgesloten kast bewaard. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via annoesjka@annscoaching.nl