20 gouden mindsettips

die jou helpen om af te vallen, op gewicht te blijven en zorgen dat je nooit meer hoeft te diëten!

Stop met diëten en pak het anders aan op het moment dat je beslist om voor de laatste keer de strijd met je gewicht aan te gaan.

80% van de Nederlanders heeft na de zoveelste mislukte dieetpoging de hoop op een slanker lichaam opgegeven. Dieet- en receptenboeken verstoffen in de kast en veel mensen weten niet meer wat ze kunnen doen om af te vallen of om op gewicht te blijven.

Herken je dit?

 • Val je soms wel af, maar komen de kilo’s net zo hard weer terug?
 • Durf je eigenlijk geen nieuwe poging te doen, omdat al dat diëten tot nu toe alleen maar veel geld, frustratie en verdriet heeft gekost?
 • Heb je het gevoel dat afvallen en op gewicht blijven voor jou niet zijn weggelegd?
 • Heb je uiteindelijk misschien wel ‘geaccepteerd’ dat je geen controle hebt over je gewicht?

Afvallen en op gewicht blijven is écht mogelijk, als je het nog één keer durft om het op een andere manier aan te pakken.

Wil jij

 • het over een andere boeg gooien, zodat je inzicht krijgt waarom je steeds terugvalt in je oude gewoonten?
 • weten wat er nodig is om nieuw gedrag te creëren en hoe je voorkomt dat je terugvalt naar je oude patronen?
 • het vertrouwen voelen dat grip krijgen en houden op je gewicht ook voor jou mogelijk is?

Ik geloofde niet meer dat ik kon afvallen

Ik hopte van dieet naar dieet, van poging naar poging. Het ‘soepdieet’, het ‘brooddieet’, het ‘ananasdieet’, ‘Sonja Bakkeren’, ‘Mindfull afvallen’, ‘Beck’s dieetoplossing’, ‘SLIM dieet’, ‘Spiritueel afvallen’, weinig eten, en ik ben er vast nog een aantal vergeten.

Ik stond op het punt van opgeven. Wat heeft het nog voor zin om een volgende poging te wagen? Elke keer weer viel ik weer terug in mijn oude gewoontes. Ik voelde me totaal mislukt. Een slank lijf is niet voor mij weggelegd. Zo voelde dat.

Maar ik heb nog één poging gedaan, nadat ik 107,7 kilo op de weegschaal had zien staan. En ik ben zó dankbaar dat ik mezelf die laatste poging om af te vallen nog gegund heb.

Klik hier als je het afvallen deze keer anders wilt aanpakken en die 20 mindsettips wel kunt gebruiken!

Een echte eyeopener

“Zojuist de video bekeken. Een echte eyeopener. Zo mooi verwoord. Zoveel tips. Ik heb ze opgeschreven. Ik vind jouw verhaal ontzettend mooi en inspirerend. Dank hiervoor.”

-Lisette-

Alsof er een spiegel werd voorgehouden

“Ik twijfelde of het onlineprogramma 8 weken met Ann iets voor me was. Het zou de zoveelste afvalpoging zijn. Na een tijdje heen en weer chatten, stuurde Annoesjka mij dit Motivatie en Inspiratie moment. Zo! Dat kwam binnen en raakte mij! Alsof er een spiegel werd voorgehouden. Dit was net het zetje dat ik nodig had om toch het afvallen anders te gaan aanpakken en het 8 weken met Ann programma te gaan volgen. Ik verheug me erop!”

-Marietta-

Wat er nodig is om van je laatste poging een succes te maken

 • Loslaten van het idee dat je alleen met een dieet afvallen mogelijk is. Het tegendeel is waar. Elke keer diëten zorgt juist voor gejojo.
 • Kennis hebben over wat gezond is voor jóuw lichaam, omdat elk lichaam en ieder mens nou eenmaal anders in elkaar steekt!
 • Inzicht in hoe je brein werkt, zodat je begrijpt hoe deze jouw goedbedoelde afvalpogingen steeds weer saboteert.
 • Weten hoe jij een stokje kunt steken voor de saboteerpogingen van jouw brein, waardoor je steeds beter wordt in het kiezen voor de gezonde keuzes.
 • Leren wat je kunt doen in de uitdagende perioden in je leven, zodat je doorzet en zelfs onder moeilijke omstandigheden grip op je gedrag en gewicht hebt.

Beluister 15 minuten deze gratis audiotraining

Ik inspireer en motiveer je met deze 20 gouden mindsettips om de allerlaatste afvalpoging aan te gaan. Zodat je vitaler, energieker en op een hoger niveau je dat lichaam kunt realiseren dat je graag wilt.

Ik daag je uit om vol vertrouwen de volgende stap te zetten en laat je ook zien waarom dit de allerlaatste keer is. Zonder schuldgevoel of angst voor de zoveelste poging.

GRIJP DIE 20 TIPS EN NEEM DE UITNODIGING AAN OM HET NOG ÉÉN KEER ANDERS AAN TE PAKKEN. BLIJF NIET OP DE PLEK WAAR JE NU BENT. OOK JIJ KUNT AFVALLEN EN OP GEWICHT BLIJVEN.