Gratis e-book, download hem NU.

Klaar met diëten en starten met gezond leven!

Je bent zo klaar met diëten. Het werkt wel, een paar weken of met wat mazzel een paar maanden, maar daarna val je toch weer terug. Terug in je oude gewoonten, met alle kilo’s die daar bij horen. Je hoofd wil die kilo’s graag accepteren, maar als je heel eerlijk bent, vindt je hart daar wat anders van; jij wil je je gewoon goed voelen en je niet meer schamen voor je lijf. Je wilt fit en energiek zijn, gewoon de H&M in kunnen lopen omdat je iets leuks ziet in de etalage. Je wilt niet meer schrikken van de vakantiefoto’s of lachend (pijnlijke) opmerkingen wegwuiven over dat gebakje dat je eigenlijk niet zou moeten nemen.

Vallen en opstaan was ook mijn verhaal

Wat heb ik geschommeld. Van 91 kilo naar 73 kil0, weer omhoog en weer omlaag. Het leek nooit een blijvertje. Tot ik er achter kwam dat mijn fixatie op dat getal op de weegschaal me juist in de weg zat. Op het moment dat ik het hebben van een streefgewicht losliet, begon ik pas echt af te vallen. Hoe dat voor mij werkte, vertel ik je in mijn e-book.

Voedingsdeskundige als kind
Voedingsdeskundige Lelystad

Ben je er klaar voor om afvallen, lijnen en diëten  voor altijd los te laten?

Geen dieet, geen dagmenu en weg met die weegschaal! Download nu mijn gratis e-book met drie waardevolle tips die je direct helpen om te starten met je laatste reis naar een blijvend gezonde leefstijl. Pas de drie ogenschijnlijke simpele tips consequent toe en eerlijk, ze zullen je verrassen. Het zijn deze tips en inzichten die mij hebben geholpen op mijn weg van 107 kilo naar 62 kilo.

Wat lezers van mijn gratis E-book vinden

Wat ik zo leuk vind om in Annoesjka’s e-book te lezen is dat ze zelf zo heeft geworsteld met gewicht, dat is voor mij en ik denk ook voor heel veel anderen, heel herkenbaar. Wat ook fijn is, is dat ze aangeeft eerst één tip toe te passen en niet alles tegelijk te willen. Dat haalt de stress die er vaak bij komt kijken af. Ze komt niet met een hele dieetlijst aanzetten, daar zijn er al enorm veel van. Nee, het gaat wat dieper en het gaat om echte verandering. Namelijk om je mindset rondom eten en dingen die je direct anders kunt gaan doen. Ik zou zeggen, download snel haar e-book en begin.

Petra

Een zeer waardevol E-book met 3 goede tips, met ook duidelijke stap voor stap instructies om de tips in je dagelijkse leven toe te passen. Het heeft bij mij gezorgd voor meer bewustwording en ik heb de eerste stappen gezet op weg naar een gezonder leven!

Magda

Hallo Annoesjka, Wat een prachtig e-book! Handige en zinvolle tips allemaal makkelijk toepasbaar voor mij behalve…… 20 min. over je maaltijd doen. Hoe krijg ik dat voor elkaar in mijn eentje?

Linda

Ik heb je e-book met 3 tips bekeken. Jij geeft veel te veel gratis tips weg!! Dit zijn geen 3 tips, dit zijn tips voor 3 uitgebreide hoofdstukken. Ik zou er een paar bewaren 😉

Anna

Toe aan blijvende verandering?

Download mijn gratis e-book dan NU.

Veel succes en plezier! Laat je me weten wat de tips je opleveren?

-Annoesjka-

PS: Zie je geen invulvelden, wijzig dan je cookie-instellingen naar alle cookies en ververs de pagina.