Waarom val ik niet af – Analyse

Je vraagt je af waarom je niet afvalt. Of misschien lukt het je wel om af te vallen, maar vliegen de kilo’s er weer aan als je het dieet een beetje loslaat.

Je struint het internet af op zoek naar dé gouden tip om voor altijd af te rekenen met jouw overtollige kilo’s en je volgt meerdere blogs over afvallen en gezond leven.

Helaas heb je er steeds minder vertrouwen in dat het voor jou is weggelegd;  afvallen, op een gezond gewicht komen en daar ook nog eens blijven. Een leven zonder te diëten lijkt onmogelijk te zijn. Dat frustreert behoorlijk en voelt naar.

Alles al geprobeerd voor je gevoel?

Stop dan met het zoeken naar het juiste dieet. Want dat bestaat niet!

Laten we samen onderzoeken of het anders kan. Waarom val je iedere keer terug? Waar loop je tegenaan? Wat staat jou in de weg om de kilo’s eraf te krijgen en te houden?

Gratis Waarom val ik niet af – Analyse

Ik kan me voorstellen dat je niet zomaar weer aan de slag wilt met een programma of coach en dat je eerst wilt onderzoeken hoe het nou komt dat het niet lukt om af te vallen en grip te krijgen op je gewicht. Daarom heb ik deze gratis analyse ontwikkeld.

Ik kijk ca. 45 minuten met je mee en samen ontdekken we

  • waarom afvallen niet lukt, ondanks dat je er alles aan doet.
  • waarom het afvallen zo lastig is om vol te houden, terwijl je prima weet wat je zou moeten doen.
  • wat er voor jóu nodig is om wel af te vallen zonder dieet
  • welke twee tips waardevol voor jou zijn, zodat je op een duurzame manier op weg naar een slanker en gezonder lichaam.

Plan hier jouw gratis analyse

Vraag deze online analyse t.w.v. € 45 geheel vrijblijvend en gratis aan. Boek direct een plek in mijn agenda! In ca. 45 minuten ontdek je waarom je het niet volhoudt. En wat jou saboteert om op een gezond gewicht te komen, maar vooral te blijven. Ik geef je minimaal twee waardevolle tips, zodat jij diezelfde dag nog op een andere manier met afvallen bezig gaat!

Heel fijn gesprek gehad, met bruikbare tips en inzichten

“Met Ann in contact gekomen via een Ladies Night in de bios. Afspraak gemaakt voor een Waarom val ik niet af – Analyse. Heel fijn gesprek gehad, met bruikbare tips en inzichten. Ze weet precies die vragen te stellen die je aan het denken zetten. Leuke klik in het gesprek!”

Petra

De Waarom val ik niet af – Analyse heeft mij weer aan het denken gezet

“Het is leuk veel sporten en natuurlijk aangepast eten (wat ik ook zeker probeer), maar ik werd vooral getriggerd doordat zij een bijdrage kan leveren op het mentale vlak. Laat ik daar nu vaak een worsteling mee hebben. Zeker wanneer ik gezond heb gegeten en goed heb bewogen, maar helaas niets ben afgevallen bezorgt mij demotivatie. Ik ben nieuwsgierig geworden naar haar begeleiding en ga zeker uitzoeken welke vergoeding mijn zorgverzekering hierin bij kan dragen!”

Patricia

Ik dacht: Inmiddels weet ik het wel

Ik heb me na lang aarzelen toch maar weer eens opgegeven voor een informatie sessie waarom ik niet afval. Ik kan qua voeding bijna zelf wel advies geven maar ik ben van het gesprek met Annoesjka toch wel veel wijzer geworden. Zij kijkt op een compleet andere manier naar de persoon en waarom je mogelijk niet afvalt. Voor mij een eureka momentje. Ik ga er toch voor om die kant eens te belichten wie weet!

Marjon

Haar gratis tips zijn echt waardevol.

Eerlijk? Ik heb een boekenrek vol kookboeken. En één vol dieetboeken. Ik heb al veel van die wondermethodes uitgeprobeerd: van het soepdieet (jakkes!) over het proteïnedieet (duur!) tot het Slank in elk seizoen-groentedieet (veel werk). En ja ik heb ook al een diëtiste bezocht: een slanke den die me als een strenge schooljuf terechtwees. “Dus wat zou een gratis online-sessie met Annoesjka me nu nog kunnen bijbrengen?”, dacht ik toen ik die uitnodiging kreeg. Toch besloot ik die online-sessie een kans te geven.
Anders dan diëtisten die een marge hebben op de dure poeders die ze aanprijzen luistert Annoesjka echt en denkt ze mee met degene aan de andere kant van het scherm. Ze neemt nota’s zodat ze gericht kan inspelen op wat je zegt. Ze heeft dus niet vooraf in het hoofd standaardtips en een verkoopriedeltje. Doordat ze echt luistert krijg je tips waar je op dat moment echt iets mee kan. Dat bananen geen goed idee zijn als je suikerwaardes aan de hoge kant zijn. En dat een goede nachtrust en een wandeling daar ook bij helpen bijvoorbeeld. En ja, ze is ook wel streng maar dan als het aankomt op excuses. Wonen in een heuvelachtige regio waardoor je niet kan fietsen vindt ze bijvoorbeeld geen geldige reden om op je bureaustoel te blijven zitten Maar anders dan mijn ‘oude’ diëtiste keurde Annoesjka mijn gedrag niet tot op de grond af. Ze had begrip – ook al omdat ze uit ervaring weet hoe iemand met te veel kilo’s denkt. Dat merk je van bij het eerste contact. Ze leeft mee. Dat zag ik – daarom is online met beeld ook zo fijn: je ziet de ander en dat maakt dat je wel contact hebt maar dan vanuit je veilige thuisomgeving. Dus daarom raad ik ook jou aan, als je twijfelt om dat analyse gesprek aan te vragen, om het toch te doen. Annoesjka kan je vanop afstand niet bijten wel helpen. Haar gratis tips zijn echt waardevol. Het is daarna volledig aan jou of en hoe je ze toepast natuurlijk.

Katleen

Ja, ik wil erachter komen hoe ik kan afvallen en dit volhouden!

Boek hier een plek in mijn agenda!