Waarom val ik niet af – Analyse

Je vraagt je af waarom je niet afvalt. Of misschien lukt het je wel om af te vallen, maar vliegen de kilo’s er weer aan als je het dieet een beetje loslaat.

Je struint het internet af op zoek naar dé gouden tip om voor altijd af te rekenen met jouw overtollige kilo’s en je volgt meerdere blogs over afvallen en gezond leven.

Helaas heb je er steeds minder vertrouwen in dat het voor jou is weggelegd;  afvallen, op een gezond gewicht komen en daar ook nog eens blijven. Een leven zonder te diëten lijkt onmogelijk te zijn. Dat frustreert behoorlijk en voelt naar.

Alles al geprobeerd voor je gevoel?

Stop dan met het zoeken naar het juiste dieet. Want dat bestaat niet!

Laten we samen onderzoeken of het anders kan. Waarom val je iedere keer terug? Waar loop je tegenaan? Wat staat jou in de weg om de kilo’s eraf te krijgen en te houden?

Gratis Waarom val ik niet af – Analyse

Vraag deze online analyse t.w.v. € 45 geheel vrijblijvend en gratis aan.

In ca. 30 minuten ontdek je waarom je het niet volhoudt. En wat jou saboteert om op een gezond gewicht te komen, maar vooral te blijven. Ik geef je minimaal twee waardevolle tips, zodat jij diezelfde dag nog op een andere manier met afvallen bezig gaat!

Heel fijn gesprek gehad, met bruikbare tips en inzichten

“Met Ann in contact gekomen via een Ladies Night in de bios. Afspraak gemaakt voor een Waarom val ik niet af – Analyse. Heel fijn gesprek gehad, met bruikbare tips en inzichten. Ze weet precies die vragen te stellen die je aan het denken zetten. Leuke klik in het gesprek!”

-Petra-

De Waarom val ik niet af – Analyse heeft mij weer aan het denken gezet

“Het is leuk veel sporten en natuurlijk aangepast eten (wat ik ook zeker probeer), maar ik werd vooral getriggerd doordat zij een bijdrage kan leveren op het mentale vlak. Laat ik daar nu vaak een worsteling mee hebben. Zeker wanneer ik gezond heb gegeten en goed heb bewogen, maar helaas niets ben afgevallen bezorgt mij demotivatie. Ik ben nieuwsgierig geworden naar haar begeleiding en ga zeker uitzoeken welke vergoeding mijn zorgverzekering hierin bij kan dragen!”

-Patricia-

Ja, ik wil een gratis Waarom val ik niet af - Analyse, want ik wil weten waarom ik niet (blijvend) afval!

Deze persoonsgegevens gebruik ik alleen om contact met je te zoeken om de gratis Waarom val ik niet af – Analyse van ca. 30 minuten in te plannen en om na een aantal weken nog eens te informeren hoe het met je gaat. Je komt niet automatisch op een maillijst.

7 + 1 = ?

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.