Radio-interview

Interview voor Radio Lelystad

06-02-2021 – Radiocafé 13.00-14.00 uur

Midden in de lockdownperiode wegens COVID-19 werd ik telefonisch geïnterviewd door Noami Bönker en Matthijs Biesmans van Radio Lelystad. Een leuk gesprek volgde waarin ik uitgebreid vertelde over het nut van wandelen, koud douchen en in koud buitenwater dippen én over mijn visie op afvallen > pak het complete plaatje aan om een gezonde leefstijl te creëren, want alleen met een dieet of wat minder en meer bewegen kom je er niet de rest van je leven.

Te gast in podcasts

Podcast IJSpiratie

27-08-2021 – Leefstijlcoach Annoesjka over haar transformatie

In de wekelijkse podcast IJSpiratie praten Joska en Alexander over ijsbaden, kou, zwemmen in openbaar water, ademhaling en meer. 

In deze gezellige aflevering vertel ik over hoe ik 45 kilo afviel zonder dieet (na vele pogingen mét dieet). En leg ik in een soort van mini masterclass uit hoe het kan dat je echt heel goed weet wat gezond is en dat je wilt afvallen en hoe je dit moet doen, maar dit dan toch vaak slechts tijdelijk en op gegeven moment niet doet. Ook komt de samenwerking met artsen Mariëtte Boon en Monique Tjon-A-Tsien in de vorm van Kou als medicijn (zie Instagram) langs over koud douchen en de Vet Koele Douchechallenge.

Podcast Dromen is voor volwassenen

30-11-2020 – Aflevering 13  Annoesjka de Graaf

In deze podcastserie spreekt Paul Emons met inspirerende mensen en over het waarmaken van dromen. Wat doe je wel en niet om je dromen te bereiken? Wat heeft er voor gezorgd dat zij de dromen hebben kunnen waarmaken?

In deze aflevering ben ik te gast. De tijd vloog voorbij en het is een mooi en eerlijk gesprek geworden. We spreken over afvallen en hoe ons brein daarbij in de weg zit. Hoe kan het dat ons brein bijvoorbeeld altijd voor de makkelijkste weg kiest? En hoe kan het dat zo veel mensen weer aankomen nadat ze gewicht zijn verloren? Is het wel enkel je voeding die een rol speelt bij afvallen? We hebben het in deze podcast o.a. over afvallen en het brein, maar vooral over het pakken van kansen, het vergroten van je comfortzone, over gewoon proberen en over het zetje in de rug nadat je erkent dat je het niet alleen kan. En de meerwaarde die mensen hebben in het bereiken van je droom!

Podcast #jebentmeerdanwatjehebt

10-09-2020 – Episode 8  Vet Koele Douchechallenge

Gerda Rolaff is hartinfarct-coach voor professionals en leidinggevenden die weer voluit willen leven! Gerda wil graag meedoen met de Vet Koele Douchechallenge die ik regelmatig met Dr. Mariëtte Boon en huisarts en ademcoach / winterzweminstructeur Monique Tjon-A-Tsien organiseer. Koud douchen is erg gezond, maar hoe zit dat als je hartpatiënt bent? Ik vertel alles over de voordelen van koud douchen, hoe je het koud douchen opbouwt en wanneer je beter niet kunt koud douchen.