8 weken met Ann

Feest! Vandaag ben ik jarig en word ik 44 jaar, daarom schaf je dit mooie programma alleen op 16 oktober aan voor slechts € 44 i.p.v. € 197. Mijn verjaardagscadeau aan jou is maar liefst € 153 euro korting! (prijs wordt verwerkt bij het afrekenen)

Nooit meer op dieet

In 8 weken help ik jou met de kern van al die struggles die ervoor zorgen dat jij al jarenlang strijd met je gewicht hebt. Na deze 8 weken weet jij wat je nodig hebt om af te vallen en grip op je gewicht te krijgen, zodat je nooit meer op dieet hoeft.

Je wilt graag afvallen en hebt al verschillende pogingen gedaan. Het is zo frustrerend, want je weet exact wat gezond en ongezond is en toch houd je elke keer het afvallen niet vol! Het liefst smijt je alle dieet- en voedingsboeken die je de afgelopen jaren hebt verzameld in de prullenbak, want je gelooft niet meer dat tussendoortjes weglaten, suikervrij eten, maaltijdvervangers nemen of allerhande diëten jou helpen om definitief met die irritante overtollige kilo’s af te rekenen. Je twijfelt aan jezelf. Gaat dit ooit goedkomen? Wil ik dan misschien helemaal niet afvallen? Moet ik mijn lijf met die uitpuilende vetrollen dan maar accepteren?

Diëten werken dus niet

In het begin lukt het afvallen best aardig, maar op gewicht blijven is een ander verhaal. Voor je het weet zitten de kilo’s er weer bij, soms zelfs met rente! Je oude patronen liggen constant op de loer, je motivatie verdwijnt soms als sneeuw voor de zon en het lijkt alsof je totaal geen wilskracht en doorzettingsvermogen hebt als je in een dipje komt of het druk hebt. Wat een muts ben je ook.

Je brein is ‘de knop’!

Jarenlang heb ik geworsteld met mijn gewicht en heb ik het afvallen onhandig aangepakt. Omdat ik nu weet hoeveel invloed ons brein heeft op het afvallen en volhouden, heb ik het online programma 8 weken met Ann gemaakt. Want jouw brein kun je beïnvloeden! Zodat deze je gaat helpen in plaats van tegenwerken.

Jouw brein is hét besliscentrum dat jou tegenwerkt of juist helpt. In fracties van seconden (zonder dat je je er bewust van bent) heeft dit invloed op jouw afvalpoging.

Krijg jij jouw brein niet onder controle?
Dan is elk dieet en elke poging om gezonder te leven tot mislukken gedoemd.

Wat je nodig hebt, is …

 • begrijpen hoe jouw lichaam en brein werken, waardoor de weegschaalcijfers niet bepalen of je gezond bent en het tijd is om op dieet te gaan
 • de baas zijn over wat je eet, zodat gezond eten geen straf meer is, maar je de allerbeste keuzes maakt die je ook nog eens lekker vindt
 • de kilo’s blijvend kwijtraken, zodat het lichaam krijgt waar je al zo lang naar verlangt en je precies weet wat je moet doen om dat zo te houden
Je begrijpt jezelf, je doorziet wat je brein doet om je van je doelen af te helpen
en je kunt hier een stokje voor steken.

8 weken met Ann

Om je hierbij op de allerbeste manier te helpen heb ik het 8-weekse programma ‘8 weken met Ann. Weet wat je nodig hebt om nooit meer te diëten, wel af te vallen en grip op je gewicht te krijgen‘ ontwikkeld.

8 weken lang gaan we samen werken aan jouw ideale gewicht, zodat jij stap voor stap effectief werkt aan je eigen lichaam en gezondheid. Zonder ingewikkeld gedoe, niet vol te houden eetpatronen of bizarre ingrediënten!

Als je alle effectieve inzichten, tips, instructies en uitdagingen opvolgt val je makkelijk en blijvend de eerste kilo’s af zonder terug te vallen.

Jij begrijpt ook dat we een start maken, want in 8 weken je streefgewicht behalen dat lukt natuurlijk niet. Je hebt er jaren over gedaan om die overtollige kilo’s eraan te krijgen, maar de snelle quickfix om die kilo’s blijvend te laten verdwijnen bestaat helaas niet. Met dit programma leg je een belangrijke waardevolle basis, waarna je alle tools in handen hebt om zelf verder door te zetten. Deze keer zonder die frustratie en strijd.

Testimonials

Voordat ik het online programma 8 weken met Ann gedaan had, was mijn ervaring met afvallen en diëten dat het altijd maar tijdelijk is.

Of dat wat je afvalt er dubbel aankomt in kilo’s. Nu ik het programma gedaan heb, heb ik geleerd om een andere mindset te hebben/denken. Die knop die maar niet om gaat, blijf nu wel om. Heb ik een keer een mindere dag, dan kan ik mezelf snel en goed herpakken. Ik zit lekkerder in mijn vel. Dit was de schop onder mijn kont die ik nodig had! Ik beveel het programma aan omdat: Reden 1) Je leert bewuster om te gaan met wat je eet en waarom je dat eet. Reden 2) Ik voel me nu al fijner, ook al ben ik pas een paar kg afgevallen en moet er nog 10 kg af. Reden 3) Ik sport, ik eet, ik leef, terwijl ik strenger geworden ben tegenover mijn gehele eet/leef patroon.

Neeltje

Het was de eerste keer dat ik dacht van een online coach programma ja dat wil ik doen!

“Verwacht niet meteen afvaltips, maar je wordt juist per week geleerd waarom je voor iets kiest. Het begint met observeren. Als je weet waarom kan je daar mee aan de slag om gedrag te veranderen. En heel interessant elke week om weer wat nieuws te leren. Over ontspanning, stress, je brein, of je wel echt honger hebt, bewegen, heel veel nuttige informatie. De lessen zijn opgedeeld in 2 keer per week, voor mij gunstig omdat je dan toch 2 keer per week ervoor gaat zitten.

Ik vond het een positieve ervaring en het heeft mij zeker geholpen in mijn bewustwording over mijn gedrag.”

Alexa

Als we samen 8 weken aan de slag gaan, dan …

 • weet je wat je moet doen om op een relaxte manier gezond af te vallen en te op gewicht te blijven, zonder dat je jezelf dingen meer verbiedt en ontzegt. Je voelt en kiest wat goed past bij joú!
 • achterhaal je jouw manier om af te vallen, zodat je niet het trucje van een ander doet dat bij jou niet werkt. Weg met die diëten!
 • krijg je meer energie waardoor je jezelf beter gaat voelen, zowel fysiek als mentaal
 • ben je niet heel de dag met voeding bezig, waardoor gedoe ver bij je wegblijft en er ruimte in je hoofd is voor andere dingen die ook op je to do en ‘dit vind ik leuk’ lijstje staan.

Inhoud van 8 weken met Ann

 • Je ontdekt of het daadwerkelijk trek is dat ervoor zorgt dat jij elke keer in je eetvalkuil stapt en krijgt handvatten hoe je deze cravings kunt verminderen en met moeilijke momenten kunt omgaan.
 • Je weet of jouw lichaam gevoelig is voor koolhydraten, zodat je erachter komt of jij kunt profiteren van het aanzienlijk minderen van koolhydraten in je voeding. Ben je niet zo gevoelig, dan kun je je deze moeite besparen. Dat is fijn!
 • Je ziet wat voor jou gezonde keuzes zijn op gebied van voeding. Simpele en ‘normale’ keuzes die je je hele leven kunt volhouden en die passen bij jouw leven en persoonlijke stijl, waardoor je nooit meer hoeft te diëten!
 • Je ontdekt waarom slaap en omgaan met stress belangrijk is om het afvallen vol te houden. Wat is het? Wat doet het in je lichaam? Wat is de invloed hiervan op afvallen en volhouden? En, nog belangrijker, hoe beïnvloed je dit nou op een positieve manier, waardoor jij je fitter, energieker en tegelijk relaxter gaat voelen.
 • En je vindt uit dat vele uren in de sportschool onnodig zijn en je leert welke vorm van bewegen dan wel bijdraagt aan het grip houden op je gewicht en het afvallen.

Testimonials

Voor het eerst heb ik er vertrouwen in dat het goed gaat komen!

Annoesjka is een spontane, openhartige, vriendelijke vrouw die niet veroordeelt en veel kennis meebrengt. Ik ben heel enthousiast over dit programma. Wat ik erg goed vind is de opbouw. Niet alle informatie in een bulk maar verdeeld over meerdere lessen die per week vrijkomen.

Het programma begint met het scheppen van randvoorwaarden die voor elk mens goed zijn, of je nu af wilt vallen of niet. En heel belangrijk, je begint niet direct met het aanpassen van je leefstijl maar onderzoekt eerst je gedrag en gewoontes. Wat voor mij echt een eye-opener is geweest, is je dat de tijd mag nemen. Begin met een kleine stap en pas als die gewoonte is geworden, pak je weer iets anders aan.

Jenneke

Fijne samenwerking, met humor!

“Je krijgt inzicht in waarom het afvallen tot nu toe niet gelukt is plus inzicht in je eigen gedrag en wat je daaraan moet wijzigen om wel succes te boeken. Het was een prettige samenwerking met Ann.”

Robin

8 weken met Ann is een fantastisch programma!

Zeer informatief en uitgebreid, vol informatie die ik nog niet eerder had gehoord of wel maar waar ik nog niets mee gedaan had. Alle informatie wordt overzichtelijk en aantrekkelijk gepresenteerd. Door oefeningen en tests kreeg ik veel inzichten en ontdekte ik hoe mijn gewoontes in elkaar zitten.

Annoesjka is erg enthousiast en kan goed uitleggen, ze geeft goede handvaten en kijkt met je mee. De Q&A’s zijn leuk en leerzaam omdat je ziet dat anderen ook tegen dezelfde dingen aanlopen. We kregen nuttige tips en antwoorden.

Anders dan bij een diëtist die voedingsadvies geeft is 8 weken met Ann een totaalprogramma met aandacht voor voeding en beweging maar vooral je gewoontes en mindset! Ik ben me van veel bewust geworden en heb alle veel stappen gezet en mooie vooruitgang geboekt. Een vernieuwde levenswijze waar ik mijn leven lang veel aan heb.

Saskia

Wie is Ann?

Op mijn zwaartepunt, ruim boven de 100 kilo, moest er iets gebeuren. Alles wat ik tot dan toe had gedaan werkte niet, ik bleef terugvallen in mijn oude gewoontes. Ik kwam weer aan of had al opgegeven voor ik goed en wel begonnen was.

Al vanaf jonge leeftijd at ik veel, vaak en stiekem. Ik lepelde de halve pot pindakaas naar binnen, snaaide net zoveel koekjes, chips of borrelnootjes uit de reeds geopende verpakkingen dat ik hoopte dat het niet opviel. Ik wilde niet overeten, baalde ervan en toch deed ik het elke keer weer. Zo stom.

Intussen was ik constant op zoek naar die knop om dit te stoppen. Ik at weinig en was streng, volgde het brood- of soepdieet, kocht dieetboeken en melde me aan voor afvalprogramma’s. Maar ik hield het steeds niet vol. Alle afgevallen kilo’s kwamen weer terug, soms met bonuskilo’s.

Ik vond mezelf zwak en twijfelde aan mezelf. Ik wéét toch wat ik moet doen en laten? Waarom doe ik het dan niet? Wil ik dan niet afvallen? Moet ik mezelf en mijn dikke lijf gewoon maar accepteren?

Dat accepteren kon ik niet, mijn aanpak veranderen wel. Ik liet het diëten en alle deadlines los en hiervoor in de plaats kwam rust in mijn hoofd. Ik viel af en de kilo’s bleven eraf. Door deze ervaring én mijn opleidingen later in mijn leven weet ik dat die knop om af te vallen en de kilo’s eraf houden niet zit in een dieet of simpelweg minder eten en meer bewegen. Die knop zit in ons hoofd.

Het brein van de mens is ons sterkste wapen, maar tevens onze grootste valkuil! Door te begrijpen wat in het brein gebeurt en hoe je dit op een positieve manier kunt beïnvloeden, ga je die acties doen die je nodig hebt om af te vallen en weet je de juiste tools in te zetten op het moment dat je geconfronteerd wordt met de uitdagingen van het dagelijks leven.

Het is mijn missie om mensen met overgewicht te laten begrijpen dat het niet aan hun wilskracht of doorzettingsvermogen ligt dat ze geen grip krijgen op hun gewicht. Hen uitleggen hoe het kan dat ze heel goed wéten hoe ze gezond moeten leven, maar toch steeds weer ongezonde keuzes maken in de praktijk.

Al meer dan 200 mensen met overgewicht begrijpen door mijn aanpak hoe hun brein hen onbewust stuurt richting hun valkuilen en weghoudt bij hun allergrootste wens ‘slank zijn’. Ze doorzien eindelijk hun gedrag en weten nu hoe ze dit kunnen omdraaien.

Misschien heb jij mij ook al eens voorbij zien komen als specialist in VROUW magazine van de Telegraaf en in het NPO2 TV-programma ‘Stand van Nederland’.

Jouw investering

De quick fix of toverformule om snel en zonder tijdsinvestering af te vallen en daarna op gewicht blijven bestaat niet. Dat heb je intussen zelf helaas al ondervonden. Definitieve verandering bewerkstelligen en een nieuwe gezonde leefstijl ontwikkelen vraagt om een serieuze toewijding en een positieve eerste motivatie van jou. Je moet echt willen veranderen en willen gaan voor dat gezondere en ook slankere lijf, ook al vind je het spannend en twijfel je aan jezelf. Dit begrijp ik volledig, daarom help ik en ondersteun ik jou waar ik kan!

Als alles in jou schreeuwt ‘JA, ik wil verandering!’, dan zou ik zeggen, meld je aan. Met jouw toewijding en inzet en mijn kennis en coachvaardigheden gaan wij het samen waarmaken.

 • IN 1x BETALEN
 • 197
  16-10-2021: 44
 • 8 weken uitleg, inspiratie, tests, opdrachten en tips.
 • test of je lichaam gevoelig is voor koolhydraten
 • 4 LIVE Q&A’s (vraag en antwoord coachsessies), zodat je je vragen kunt stellen
 • 4 opnames van de Q&A’s, zodat je altijd kunt terugkijken
 • video’s en mails met achtergrondinformatie en tips over
  * afvallen, volhouden, falen en doorgaan
  * je brein, de werking en (negatieve) invloed op je keuzes
  * voeding, alles mag, maar wat is gezond en helpt jou bij het afvallen?
  * beweging, nooit meer hele dagen in de sportschool, maar wat wel?
  * stress, wat is het, staat het afvallen in de weg en hoe pak je het dan aan?
  * slaap, bestaat slapend afvallen? Ja, in feite wel! Ik leg uit hoe.
  * ontspanning, hoe minder doen in plaats van meer jou helpt om af te vallen.
  En nog veel meer!
 • **BONUS 1**
  Een wekelijkse monitorlijst. Een waardevolle tool die je helpt om de focus van de weegschaalcijfers af te halen.
 • **BONUS 2**
  Je krijgt de recepten van mijn ‘gezonde tussendoortjes’ TOP 3!
 • IN 3 MAANDTERMIJNEN BETALEN
 • 75
 • 8 weken uitleg, inspiratie, tests, opdrachten en tips.
 • test of je lichaam gevoelig is voor koolhydraten
 • 4 LIVE Q&A’s (vraag en antwoord coachsessies), zodat je je vragen kunt stellen
 • 4 opnames van de Q&A’s, zodat je altijd kunt terugkijken
 • video’s en mails met achtergrondinformatie en tips over
  * afvallen, volhouden, falen en doorgaan
  * je brein, de werking en (negatieve) invloed op je keuzes
  * voeding, alles mag, maar wat is gezond en helpt jou bij het afvallen?
  * beweging, nooit meer hele dagen in de sportschool, maar wat wel?
  * stress, wat is het, staat het afvallen in de weg en hoe pak je het dan aan?
  * slaap, bestaat slapend afvallen? Ja, in feite wel! Ik leg uit hoe.
  * ontspanning, hoe minder doen in plaats van meer jou helpt om af te vallen.
  En nog veel meer!
 • **BONUS**
  Een wekelijkse monitorlijst. Een waardevolle tool die je helpt om de focus van de weegschaalcijfers af te halen.
 • **BONUS 2**
  Je krijgt de recepten van mijn ‘gezonde tussendoortjes’ TOP 3!

Testimonials

Het proces hangt echt af van je brein

“Ben je te moe je brein heeft geen zin in vechten. Ik heb ook geleerd dat je niet alles tegelijk goed aan moet pakken maar elke keer doelen en dat automatiseren.  Ik raad het iedereen aan om te doen. Dan kom je tot inzichten over jezelf. Ik was zo tevreden en wilde verder dat ik net ben begonnen met het jaar traject. Ann begeleidt super.”

Edin

Ik heb veel geleerd van de online training 8 weken met Ann

“Normaal begint een afvaltraject met het aanpassen van je voeding, maar dat is bij Ann niet het geval. Je leert eerst veel over het scheppen van goede omstandigheden voor je lichaam en brein om af te vallen zoals goed slapen en omgaan met stress. Ik merk dat ik sinds ik de training heb gedaan sneller de draad weer oppak als ik minder goed heb gegeten. Ook ben ik meer groenten gaan eten en ben ik kritischer naar waarom ik wil eten en of ik daar wel of niet aan toegeef. Het is een proces en ik ben er zeker nog niet, maar ik begrijp nu wel beter waarom het met vallen en opstaan gaat.”

Evelien

Het resultaat van 8 weken met Ann ?

In deze 8 weken neem ik je mee in mijn visie op afvallen en gezond leven. Je ontwikkelt tools voor de rest van je leven, want jij wordt jouw eigen coach.

 • Je valt de eerste kilo’s af, waardoor je kleding losser om je heen valt.
 • Middels alle kennis, tips en tools waarmee jouw figuurlijke rugzak na die 8 weken gevuld is, val jij ook na afloop van het programma verder af.
 • Doordat ik jouw vragen hebt beantwoord tijdens de Q&A’s heb je handvatten gekregen voor jouw persoonlijke situatie. Daar profiteer je levenslang van.
 • Je hebt meer energie, voelt je fitter en hebt een helderder hoofd waar eindelijk ruimte is voor andere dingen dan je gewicht.
 • Geen paniek meer als je een keer in je oude valkuilen valt. Je pakt de draad weer met vertrouwen op.
 • Weg met die eeuwige strijd in je hoofd. Je bent meer ontspannen nu je jezelf en je gedrag beter begrijpt en weet hoe je jezelf weer op het juist pad kunt helpen.

Bonussen!

Omdat ik het super vind dat je samen met mij aan de slag wilt om te ontdekken wat jij nodig hebt om nooit meer te diëten, heb ik nog twee bonussen voor jou!

Als eerste geef ik je een waardevolle tool om je focus van de weegschaalcijfers af te halen, mijn monitorlijst.

Het is zo verleidelijk om regelmatig die cijfers te bekijken. Als de cijfers tegenvallen word je misschien nog strenger of gooi je het bijltje erbij neer. Niet nodig, want die cijfers zeggen weinig over ‘hoe goed je bezig bent’! Om te voelen dat er meerdere manieren zijn waarop je kunt ervaren dat je goed bezig bent krijg je van mij deze waardevolle tool cadeau.

Als tweede ontvang je de recepten van mijn TOP 3 van favoriete gezonde tussendoortjes! Ook te gebruiken als feestelijk hapje trouwens! Eenvoudige tussendoortjes die gemaakt zijn van pure ingrediënten die gewoon in de supermarkt te koop zijn. Ook ideaal om mee te nemen naar je werk!

Hoogtijd om het afvallen anders aan te pakken?

Als jij denkt dat het tijd is om de snelle quickfix definitief aan de kant te gooien, omdat het meer frustratie dan verlies van kilo’s oplevert, grijp dan deze kans! Vanaf Jij kunt vanuit je comfortabele thuisomgeving erachter komen waarom het je tot nu toe niet lukt om af te vallen en daarna op gewicht te blijven. Hoe gaaf is dat?!

Grijp je deze kans en doe je 8 weken mee om uit te vinden wat je nodig hebt om nooit meer te diëten, af te vallen en grip te houden op je gewicht?

Veel gestelde vragen

Staat jouw vraag er niet bij? App (06-48821600) of mail (info@annscoaching.nl) gerust!

Nee, de manier waarop ik met je aan de slag ga en de methode waarmee ik werk is geen dieet. Een dieet is een tijdelijke manier van eten waarin je bepaalde voedingsmiddelen weg laat of een bepaalde periode heel streng moet leven. Uiteindelijk houd je dit niet vol en val je terug in je oude manier van eten met het bekende jojo-effect als gevolg.

Je leer hoe je je eetgedrag en leefstijl stap voor stap verandert, waardoor deze manier van leven een nieuwe gewoonte wordt. Ook hier kom je moeilijke momenten tegen, waardoor je de neiging zult hebben om terug te grijpen op je oude manier van leven. Alleen doordat we hier aandacht aan hebben besteed in het programma is de kans op terugval een stuk kleiner.

Nee, je mag écht alles eten. Je zal echter leren dat je niet alles meer wílt eten en dat je keuzes maakt over wat je wel, hoeveel en wanneer eet. Je kiest ervoor om niet meer ‘en-en’, maar ‘of-of’ te eten. Af en toe ‘minder gezond eten’ blijft gewoon kunnen, dat geeft kleur en plezier aan het leven en hoort er zeker bij.

Veel diëten en afvalprogramma’s zijn enkel gericht op het aanpassen van je voeding. Je telt en mindert de hoeveelheid calorieën, er is voorgeschreven wat je wel en niet mag eten, je vervangt maaltijden door maaltijdshakes, volgt weekmenu’s compleet met boodschappenlijstjes etc. Je hoeft bijna niet zelf na te denken. Dat is super makkelijk en overzichtelijk, maar niet helpend voor de rest van jouw leven. Zo’n dieet of afvalprogramma doe je niet de rest van je leven, of wel?

Je leefstijl veranderen gaat niet vanzelf en is zeker niet makkelijk omdat ons brein niet van verandering houdt. We doen bepaalde dingen niet of juist wel met een reden. In 8 weken met Ann achterhaal je de reden en zet je daar een plan op om hier stap voor stap nieuw gezond gedrag voor in de plaats te zetten.

In 8 weken met Ann geef ik je handvatten hoe je nieuwe gewoontes ontwikkelt en dit integreert in jouw leven en ontdek je wat je nodig het om door te zetten en vol te houden in drukke/pittige tijden. Omdat je in de toekomst vast en zeker af en toe eens de bocht uitvliegt werken we bewust aan een positieve mindset, zodat jij niet meer zielig en gefrustreerd alles opeet wat voorhanden is, maar jij jezelf herpakt! Verder vertel ik je niet wat jij wel en niet mag eten en geef ik geen weekmenu’s. Jij leert om met mijn tips zélf gezonde keuzes te maken die je lichaam voeden en energie geven.

Je leert jezelf, jouw brein en je eigen valkuilen stap voor stap kennen middels de video’s, testen en opdrachten. Je raakt bedreven in het creëren van optimale omstandigheden waarin jouw brein vóór je werkt in plaats van dat je brein je saboteert.

Met 8 weken met Ann ontwikkel je op een relaxte manier een gezonde leefstijl die je moeiteloos toepast omdat dat je nieuwe manier van leven is.

Ik begrijp je! Het is spannend om weer aan iets te beginnen. Je hebt waarschijnlijk al zo vaak het ‘Dit is het écht!’ gevoel gehad en toch liep het dan op een mislukking uit en heb je weer gefaald. Ik geef je een paar dingen ter overdenking mee om te bepalen of dit programma anders is dan wat je vroeger hebt gedaan.

Sluit je ogen, adem een paar keer diep in en uit en denk even terug aan al je mislukte manieren om af te vallen. Open je ogen en beantwoord de volgende vragen over jouw eerdere afvalpogingen:

 1. Ben je toen bewust bezig geweest met wat er gebeurt in je hoofd/brein? Wat gebeurt er en waarom doe je hoe je doet?
 2. Heb je toen training gehad om je mindset te veranderen (alles wat je gelooft en denkt)?
 3. Heb je toen tips, tools, kennis aangereikt gekregen om alle kennis die al in je zit daadwerkelijk om te zetten in acties? Dus training om van wéten naar dóen te komen en in actie te blijven.
 4. Heb je toen geleerd om jouw eigen plan te maken, in feite het ontwikkelen van een nieuwe gezonde leefstijl die niet als volhouden voelt? (Ontdekken hoe jouw lichaam werkt, wat past bij jou, je lichaam en in jouw leven?)

Kun je één of meer van deze vragen met NEE beantwoorden, dan is 8 weken met Ann echt anders en weet ik zeker dat je vele eyeopeners gaat ervaren en jezelf beter leert kennen.

Ik weet dat dit programma jou zeker stappen verder helpt. Denk jij uiterlijk één week na jouw aanmelding dat dit programma jou niet verder helpt en kun je aan mij laten zien dat je daadwerkelijk goed met de opdrachten bezig geweest bent? Dan zet ik het programma stop en stort ik zonder verdere vragen jouw volledige investering retour.

Wat goed dat je al met hulp aan de slag bent. De ervaring van mijn klanten met een diëtist of andere voedingscoach is dat het tijdens de consulten vooral gaat over wat je wel en niet mag eten. Je staat op de weegschaal, krijgt een lijst mee en je bespreekt waar je tegenaan loopt. Verder krijg je wat tips die je allang eerder hebt geprobeerd en niet voor jou werken (‘Schep wat minder op je bord.’ / ‘Zoek afleiding’ / ‘Eet iets gezonds’)  mee naar huis en sta je er weer alleen voor.

De consulten zijn kort en gaan niet over je brein, hoe deze je saboteert, hoe je veranderingen daadwerkelijk kan doorvoeren en over hoe slaap, stress, ontspanning jouw afvalproces negatief dan wel positief beïnvloeden en hoe je hiermee omgaat. Het trainen van de juiste mindset komt ook niet echt structureel aan de orde.

Kortom, 8 weken met Ann is echt een hele waardevolle aanvulling op de hulp die je al hebt. Alles wat je leert van de diëtist ga jij nóg beter toepassen en daarnaast krijg je handvatten hoe jij ook zonder hulp later je nieuwe manier van eten en leven relaxed gaat volhouden en hoe je je herpakt als je een keer de bocht uitvliegt.

Wat goed dat je al met hulp aan de slag bent. De ervaring van mijn klanten met andere programma’s is dat de informatie die je krijgt wat algemener en oppervlakkiger is.

Het raakt bepaalde thema’s wel aan, maar het gaat niet heel diep in op bijvoorbeeld je brein en hoe deze je saboteert, hoe je veranderingen daadwerkelijk doorvoert en wat slaap, stress, ontspanning, gezonde voeding en goede beweging is, wat dit doet met in en jouw lichaam, hoe je hier positieve veranderingen op toepast etc.

8 weken met Ann is een hele waardevolle aanvulling op de hulp die je al hebt. Alles wat je leert tijdens de GLI ga jij nóg beter begrijpen en toepassen en daarnaast krijg je nóg meer handvatten hoe jij ook zonder hulp later je nieuwe manier van eten en leven relaxed gaat volhouden en hoe je je herpakt als je een keer de bocht uitvliegt.

Indien er momenteel grote levensveranderende omstandigheden spelen, zoals een reorganisatie op je werk, scheiding of ernstige ziekte, dan zou ik nu nog niet aan het programma beginnen.

Is dit niet het geval dan wil ik dat je de volgende vragen aan jezelf stelt en héél eerlijk beantwoord: Wordt het wel ooit rustiger? Komt er echt een beter moment?

Nadeel van starten in een rustige periode: Alle vaardigheden die je leert toepassen onder rustige omstandigheden kun je waarschijnlijk niet of alleen met veel moeite toepassen onder drukke omstandigheden. Stress en drukte zorgen ervoor dat je brein kiest voor je oude patronen.

Voordeel van starten in een drukke periode: Je leert onder drukke omstandigheden goed voor jezelf zorgen en afvallen. Dit toepassen in rustigere perioden zal al helemaal moeiteloos gaan.

Nee, zeker niet! Feestdagen en vakanties zijn vaak de meest uitdagende situaties omdat ze buiten je dagelijkse routine vallen. Door meteen met 8 weken met Ann te starten krijg je een schat aan waardevolle informatie over je brein en jezelf waar je de rest van het programma van profiteert!

En hoe fijn is het om eens een keer NIET twee of drie kilo aan te komen na de feestdagen of je vakantie. Je moet er dan tenslotte nog een paar extra vanaf krijgen naast je huidige overtollige kilo’s.

Jazeker! In de basis leer je bij 8 weken met Ann goed voor jezelf en je lichaam zorgen. Dat is voor iedereen, en in het bijzonder voor mensen met leefstijlgerelateerde ziekten, pure gezondheidswinst. Je weet waarschijnlijk al heel goed wat je moet eten, want je hebt al tips gekregen van je specialist of diëtist. Het volhouden om op die manier te eten is echter het probleem. Je wilt gezond eten en je wéét ook hoe dit moet, maar je dóet het niet!

In het programma ga je leren hoe het komt dat je zo makkelijk terugvalt in je oude patronen en wat je nodig hebt om wel te kiezen voor gezond.

Daarnaast kun je in de Q&A’s je vragen stellen over jouw persoonlijke situatie en geef ik je advies op maat.

Jazeker! Afvallen gaat na een maagverkleining vaak als een malle en je voelt je goed en fit. Heel fijn! Op den duur komen er echter scheurtjes in je motivatie of raak je onverwacht uit balans door omstandigheden. Je brein zal nu terugvallen op oude bekende patronen die in het verleden voor jouw overgewicht hebben gezorgd.

Heb je vóór je maagverkleining geen vaardigheden opgedaan om met deze patronen om te gaan, dan zorgen ze er nu voor dat je toch weer aankomt, je kleding strakker zit en je je vertwijfeld afvraagt of je straks weer terug bij af bent. Je moet er niet aan denken!

Je weet echt prima hoe je zou moeten eten, je hebt tenslotte tips gehad van de specialist en de diëtist en je hebt jaren gedaan na de maagverkleining. Dat is dus jouw probleem niet. Het volhouden om op die manier te eten, ook onder pittige omstandigheden, is het probleem.

In de basis leer je bij 8 weken met Ann goed voor jezelf en je lichaam zorgen. Dat is voor iedereen pure gezondheidswinst, dus ook voor jou. Verder ontdek je hoe het komt dat je zo makkelijk terugvalt in je oude patronen, wat je nodig hebt om wel te kiezen voor gezond en ga je hiermee uitgebreid oefenen. Je valt weer rustig aan af en krijgt tools die je de rest van je leven kan blijven gebruiken.

Daarnaast kun je in de Q&A’s je vragen stellen over jouw persoonlijke situatie en geef ik je advies op maat.

Elke week wordt een nieuwe themaweek voor je opengezet waarin meerdere lessen ondergebracht zijn. Je ontvangt een mail als de nieuwe week opengezet is. In de lessen vind je korte video’s, testen en opdrachten. Om optimaal van het programma te profiteren is ‘huiswerk’ maken een must. De opdrachten helpen je ontdekken hoe je brein werkt en je gaat je valkuilen herkennen. Vervolgens brainstorm je over eigen oplossingen en test je dit uit in de praktijk. Op deze manier voer je stap voor stap veranderingen door zonder dat het als hard werken voelt.

Nee, calorieën tellen hoeft niet. Al is het soms wel handig om globaal te weten in welke producten veel of minder of weinig calorieën zitten. Dit helpt je weer om keuzes te maken.

Nee, aan weekmenu’s doe ik niet. Hoewel het goed zou werken en het heel handig is, geloof ik niet in die manier van werken. Sonja Bakker met haar weekmenu’s werkte voor mij ook heel goed, tot het boek uit was. De menu’s houden een keer op of je bent de menu’s zat en wilt eens wat anders. Het is de belangrijk om jou te leren hoe je zelf zorgt dat je goede keuzes maakt met de juiste balans tussen gezond en minder gezond en hoe je omgaat met moeilijke momenten.

Hoe snel iemand afvalt is sterk persoonsgebonden. Het kan een halve kilo per week zijn of je lichaam moet even wennen aan de rustige veranderingen en de nieuwe manier van leven en zal iets later gewicht verliezen. Het ligt aan je voorgeschiedenis (heb je al veel strenge diëten gedaan?), je leeftijd, hoeveel tijd je in het programma en jezelf kunt investeren en hoe makkelijk je veranderingen doorvoert. De eerste kilo’s verlies je zeker als je alle tips en kennis toepast.

Mijn visie is dat gewichtsverlies niet snel hoeft te gaan, al begrijp ik uiteraard dat je de kilo’s het liefst zo snel mogelijk kwijt wilt. Ik bied je geen crashdieet, ik bied je een gezonde leefstijl waarbij je met wat geduld een slanker lichaam zult krijgen en, nog belangrijker, zult kunnen behouden. Je ontwikkelt een nieuwe mindset waardoor afvallen niet meer voelt als voortdurend strijden op wilskracht.

Dit programma reikt je op een gestructureerde manier kennis en vaardigheden aan die je ook ná dit programma gaat inzetten. Snel afvallen is een vorm van stress voor je lichaam en raad ik zeker af. Je hebt er vaak jaren over gedaan om de kilo’s eraan te krijgen, geef je lichaam en jezelf de tijd om hier op een rustig tempo voorgoed mee af te rekenen.

Als je op zoek bent naar een manier om snel gewicht (kilo of meer per week) kwijt te raken, dan moet je echt op zoek naar een ander programma. Is het je wens om nooit meer te hoeven diëten, dan is het een slimme keuze!

Het programma bestaat uit acht themaweken waarbij je 16 weken toegang hebt. Ruim voldoende tijd om rustig met alle lessen en opdrachten bezig te zijn.

8 weken met Ann is een cursus en wordt niet door de zorgverzekeraar vergoed. Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging voor gewichtsconsulenten en hierdoor kun je wel de 1-1 coachsessies door sommige zorgverzekeraars deels vergoed krijgen. Hier vind je meer informatie.

Als kind van een jaar of negen moest ik van de schoolarts met mijn moeder naar de diëtist. Ik weet niet meer goed wat mijn moeder veranderde in mijn eetpatroon. Ik weet wel dat ik nog steeds stiekem de pindakaaspot, hagelslag, chipszakken en koekjestrommel leegsnaaide tot de hoeveelheid dat het net niet zou opvallen.

Als tiener maakte ik mijn eigen plannetjes om tussendoortjes te beperken tot 1 droog biscuitje. Werkte voor geen meter, het stiekem snaaien bleef. Met mijn moeder heb ik het brood-, soepdieet gedaan en met mijn vriend toen ik samenwoonde het ananasdieet. Alleen onze portemonnee viel af 🙁 Verder nog programma’s als Hapinezz spiritueel afvallen, SLIM methode en twee Sonja Bakker boeken gevolgd, diverse boeken gekocht etc.. Het werkte! Zolang ik ermee bezig was. Maar ik hield het niet vol! Het voelde als hard werken, dat ik niets mocht en ik kon niet met de anderen meedoen. Ik was stikjaloers op de mensen om mij heen die (in mijn ogen) alles konden eten en geen gram aankwamen.

Ik zag diëten en afvallen als een tijdelijke manier van leven en hoopte dat als ik eenmaal mijn streefgewicht had bereikt ik zó gemotiveerd zou zijn om dit te behouden dat het wel zou lukken. Zeker met de complimenten die ik kreeg en de schaamte die ik zou voelen als mijn gewicht zou terugkomen.

Helaas helaas. Dit werkte nooit! Daarom ben ik ervan overtuigd dat een tijdelijk dieet of standaard afvalprogramma’s niet werken voor de lange termijn. Er is iets anders nodig.

Gaan we samen aan de slag?