8 weken met Ann

Ben je klaar met het eindeloze diëten en jojo-en?

Ontdek in 8 weken wat je nodig hebt om nooit meer te diëten, wél af te vallen en grip te krijgen op je gewicht.

85% van de Nederlanders wil het liefst alle dieetboeken in de prullenbak smijten na een mislukte afvalpoging. Ze geloven niet meer dat een crashdieet of pillen helpen om op een gezonde en effectieve manier te werken aan gewicht, lichaam en gezondheid. Maar wat werkt er dan wel?

Oké, diëten werken dus niet

Daar komen steeds meer mensen met overgewicht achter. En misschien herken jij het ook, dat je vooral in het begin afvalt en dat daarna de kilo’s er ongemerkt weer aankomen.

Hoe zou het voor je zijn als je de ongezonde (eet)gewoontes doorbreekt, waardoor je nooit meer hoeft te diëten, je afvalt en grip krijgt op je gewicht?

Je brein is ‘de knop’!

Als jij weet hoeveel invloed je brein heeft op het blijvend afvallen, dan kun je deze ook beïnvloeden. Zodat deze je gaat helpen in plaats van tegenwerken.
In feite is je brein namelijk hét besliscentrum of jij iets doet of niet doet. Dit gebeurt in fracties van seconden, zonder dat je je er bewust van bent. Als je hier níet mee aan de slag gaat zal elk dieet en elke poging om gezonder te leven tot mislukken gedoemd zijn.

Wat je nodig hebt, is:

 • Begrijpen hoe jouw lichaam en brein werken, waardoor de weegschaalcijfers niet bepalen of je gezond bent en het tijd is om op dieet te gaan
 • De baas zijn over wat je eet, zodat gezond eten geen straf meer is, maar je de allerbeste keuzes maakt die je ook nog eens lekker vindt
 • De kilo’s blijvend kwijtraken, zodat het lichaam krijgt waar je al zo lang naar verlangt en je precies weet wat je moet doen om dat zo te houden
Je begrijpt jezelf, je doorziet wat je brein doet om je van je doelen af te helpen en je kunt hier een stokje voor steken.

Online programma ‘8 weken met Ann’.

Om je hierbij op de allerbeste manier te helpen heb ik het 8-weekse online programma ‘8 weken met Ann. Weet wat je nodig hebt om nooit meer te diëten, wel af te vallen en grip op je gewicht te krijgen‘ ontwikkeld.

8 weken lang gaan we samen werken aan jouw ideale gewicht, zodat jij intensief werkt aan je eigen lichaam en gezondheid. Zonder ingewikkeld gedoe, niet vol te houden eetpatronen of bizarre ingrediënten! Als je alle effectieve inzichten, tips, instructies en uitdagingen opvolgt ga je makkelijk en blijvend de eerste kilo’s afvallen zonder terug te vallen.

Jij begrijpt ook dat we een start maken, want in 8 weken je streefgewicht behalen dat lukt natuurlijk niet. Je hebt er jaren over gedaan om die overtollige kilo’s eraan te krijgen, maar de snelle quickfix om die kilo’s blijvend te laten verdwijnen bestaat helaas niet.

Ik heb veel geleerd van de online training 8 weken met Ann.

“Normaal begint een afvaltraject met het aanpassen van je voeding, maar dat is bij Ann niet het geval. Je leert eerst veel over het scheppen van goede omstandigheden voor je lichaam en brein om af te vallen zoals goed slapen en omgaan met stress. Ik merk dat ik sinds ik de training heb gedaan sneller de draad weer oppak als ik minder goed heb gegeten. Ook ben ik meer groenten gaan eten en ben ik kritischer naar waarom ik wil eten en of ik daar wel of niet aan toegeef. Het is een proces en ik ben er zeker nog niet, maar ik begrijp nu wel beter waarom het met vallen en opstaan gaat.”

-Evelien-

Een aanrader.

“Van het online programma heb ik veel inzichten gekregen. Het begint met observeren van je gedrag en dan stap voor stap je gedrag veranderen. Door de weekopdrachten blijf je bewust met het programma meedoen.”

-Alexa-

Annoesjka heeft me met 8 weken met Ann laten inzien dat afvallen niet alleen maar met anders eten en drinken te maken heeft.

“Ik wilde altijd teveel veranderen en liefst ook alles tegelijk met als resultaat dat ik weer terug bij af was. In acht weken heeft ze me laten inzien waarom ik bepaalde keuzes maak en wat ik eraan kan veranderen en dat ik één ding tegelijk moet veranderen om resultaat te boeken. En zo ben ik me steeds me bewust waarom het niet lukte. Met haar tips kun je ook na die acht weken nog werken aan een gezondere leefstijl. Ik kan het iedereen aan raden om te leren hoe je brein werkt!”

-Brenda-

Mijn ervaring met diëten was tot nu toe een jojo gebeuren

Steeds weer opnieuw beginnen waardoor ik slank werd en op het gewicht kwam dat ik zo graag wilde. Daarna begon ik langzaam maar zeker weer aan te komen. Dit tot mijn grote teleurstelling. Toen het programma van 8 weken met Ann geprobeerd. Het begon al met hoe het brein werkt. Ik vond dat verhelderend en confronterend. Het ging al heel anders dan bij wat ik gedaan had. Ik heb o.a. geleerd dat ik geen prullenbak meer wilde zijn. Ik beveel dit programma aan aan al mijn vriendinnen, omdat je leert over je hoe je brein werkt, je mindf*cks  en het hielp mij bij bewustwording over mezelf.

-Linda-

Wat krijg je als je 8 weken meedoet en de kans grijpt om niet meer te diëten, af te vallen en grip op je gewicht te krijgen?

 • Je weet of jouw lichaam gevoelig is voor koolhydraten, zodat je erachter komt of jij kunt profiteren van het aanzienlijk minderen van koolhydraten in je voeding
 • Je ziet wat voor jou gezonde keuzes zijn op gebied van voeding. Simpele en ‘normale’ keuzes die je je hele leven kunt volhouden en die passen bij jouw leven en persoonlijke stijl, waardoor je nooit meer hoeft te diëten!
 • Je ontdekt of het daadwerkelijk trek is dat ervoor zorgt dat jij elke keer in je eetvalkuil stapt
 • Je komt erachter of je wellicht een verhoogde kans hebt om ziek te worden door je gewicht en hoe dit samenhangt met het elke keer weer terugvallen in je oude patronen
 • Je leert welke vorm van bewegen bijdraagt aan het grip houden op je gewicht en het afvallen
 • Je komt tot de ontdekking waarom goed slapen belangrijk is om af te vallen en op gewicht te blijven
 • Je snapt waarom je door stress geen grip meer hebt op je gewicht. Ontspanning is je vriend om nooit meer te diëten

Ik kan eindelijk op een rustige manier met voeding omgaan en maak nu bewuste keuzes.

“Ik wilde rust in mijn hoofd als het gaat over eten. Ik merkte altijd onrust, het ‘weg-eten’ van problemen en niet kunnen duiden waar dat nou door komt. Of het probleem tackelen. Ook wilde ik meer leren over voeding en wat WEL gezond is en wat wel de juiste keuze is voor de verschillende maaltijden. Die inzichten en kennis heb je me gegeven. Met als resultaat dat ik eindelijk op een rustige manier met voeding om kan gaan en nu bewuste keuzes maak. Zelfs met chips, omdat ik duidelijk weet waarom ik het pak en er een bewust besluit over neem.”

-Madelon-

Als we samen 8 weken aan de slag gaan, dan:

 • Achterhaal je jouw manier om af te vallen, zodat je niet het trucje van een ander doet dat bij jou niet werkt
 • Ben je niet heel de dag met voeding bezig, waardoor gedoe ver bij je wegblijft en er ruimte in je hoofd is voor andere dingen
 • Weet je wat je moet doen om gezond af te vallen en te op gewicht te blijven, zodat je jezelf geen dingen meer hoeft te verbieden of te ontzeggen. Je kiest wat goed voelt voor joú!
 • Krijg je meer energie waardoor je jezelf beter gaat voelen, zowel fysiek als mentaal

Wie is Ann?

Ik ben Annoesjka en ik heb een missie om mensen met (zwaar) overgewicht te laten begrijpen dat het niet aan hun wilskracht of doorzettingsvermogen ligt dat ze geen grip krijgen op hun gewicht. Ik help hen inzien er veel meer nodig is dan simpel ‘minder eten en meer bewegen’ om op een gezonde manier af te vallen en die kilo’s er nooit meer bij te krijgen.

Het brein van de mens is ons sterkste wapen, maar tevens onze grootste valkuil! Door te begrijpen wat in het brein gebeurt en hoe je dit op een positieve manier kunt beïnvloeden, ga je die acties doen die je nodig hebt om af te vallen en weet je de juiste tools in te zetten op het moment dat je geconfronteerd wordt met de uitdagingen van het dagelijks leven.

Zelf ben ik een groot deel van mijn leven (veel) te zwaar geweest. Vele (ongezonde) diëten zijn de revue gepasseerd, tot ik uiteindelijk besloot om mijn streefgewicht en deadline los te laten en dankbaar te zijn voor elke gram die eraf zou gaan. Dit was een keerpunt in mijn leven.

Ik ben mezelf meer en meer gaan verdiepen in gezonde voeding en ik heb de opleidingen Functional Personal Trainer, Gewichtsconsulent en Lifecoach gedaan.

Al tientallen mensen met overgewicht begrijpen door mijn aanpak hoe hun brein hen onbewust stuurt richting hun valkuilen en weghoudt bij hun allergrootste wens ‘slank zijn’. Ze doorzien eindelijk hun gedrag en weten nu hoe ze dit kunnen omdraaien.

Misschien heb jij mij ook al eens voorbij zien komen als specialist in VROUW magazine van de Telegraaf en in het NPO2 TV-programma ‘Stand van Nederland’.

De sessies hebben mij elke keer weer iets nieuws opgeleverd;

“Een tip, ideeën, complimenten wat goed gaat (- want ik kan nogal streng zijn voor mezelf). Ik heb enorm veel geleerd over mijn gedrag. Deze inzichten heb ik omgezet in nieuwe manier. Die ben ik nu aan het toepassen en eigen aan het maken. Daar ben ik trots op. Ik vond de coaching confronterend en stimulerend. Goed dat de goede dingen ook steeds weer belicht werden.”

-Patricia-

Jouw investering

Om erachter te komen wat nodig is om nooit meer te diëten, af te vallen en grip te krijgen op je gewicht, zul je tijd vrij moeten maken om de video’s te bekijken, de mails te lezen en alle testen en opdrachten te doen en daarnaast kun je 4x een online Q&A van ca. 60 minuten bijwonen.

Wat voel jij? Heb je het gehad met dat eindeloze diëten en ben je er klaar voor om te ontdekken wat je nodig hebt om grip te krijgen op je gewicht? Meld je dan nu aan voor de ‘8 weken met Ann’!

 • IN 1x BETALEN
 • 147
 • 8 weken uitleg, inspiratie, tests, opdrachten en tips.
 • test of je lichaam gevoelig is voor koolhydraten
 • 4 LIVE online Q&A’s, zodat je je vragen kunt stellen
 • 4 opnames van de Q&A’s, zodat je altijd kunt terugkijken
 • video’s en mails met achtergrondinformatie en tips over
  * voeding
  * beweging
  * stress
  * slaap
  * ontspanning
 • **BONUS 1**
  Een wekelijkse monitorlijst. Een waardevolle tool die je helpt om de focus van de weegschaalcijfers af te halen.
 • **BONUS 2**
  Je krijgt de recepten van mijn ‘gezonde tussendoortjes’ TOP 3!
 • IN 2 MAANDTERMIJNEN BETALEN
 • 79
 • 8 weken uitleg, inspiratie, tests, opdrachten en tips.
 • test of je lichaam gevoelig is voor koolhydraten
 • 4 LIVE online Q&A’s, zodat je je vragen kunt stellen
 • 4 opnames van de Q&A’s, zodat je altijd kunt terugkijken
 • video’s en mails met achtergrondinformatie en tips over
  * voeding
  * beweging
  * stress
  * slaap
  * ontspanning
 • **BONUS**
  Een wekelijkse monitorlijst. Een waardevolle tool die je helpt om de focus van de weegschaalcijfers af te halen.
 • **BONUS 2**
  Je krijgt de recepten van mijn ‘gezonde tussendoortjes’ TOP 3!

Het resultaat van ‘8 weken met Ann’?

In deze 8 weken neem ik je mee in mijn visie op gezond afvallen en gezond leven.

Je weet straks:

 • Wat de basisvoorwaarden zijn om überhaupt te kunnen afvallen
 • Of jouw lichaam gevoelig is voor koolhydraten
 • Of en hoe je brein jouw pogingen om gezonder te leven saboteert
 • Wat gezonde voeding is en waar een gezonde maaltijd aan moet voldoen
 • Of je effectieve manier beweegt en hoe je dit kan verbeteren
 • Welke rol stress heeft in het steeds weer terugvallen in je oude patronen
 • Hoe belangrijk slaap is en hoe je je slaapkwaliteit kunt verbeteren
 • Dat ‘ontspannen’ niet altijd ‘ontspannen’ is voor je lichaam

Kortom, ik garandeer je dat je na deze 8 weken met Ann weet wat je nodig hebt om niet meer te diëten, hoe je kunt afvallen en hoe je grip krijgt op je gewicht!

Bonussen!

Omdat ik het super vind dat je samen met mij aan de slag wilt om te ontdekken wat jij nodig hebt om nooit meer te diëten, heb ik nog twee bonussen voor jou!

Als eerste geef ik je een waardevolle tool om je focus van de weegschaalcijfers af te halen, mijn monitorlijst.

Het is zo verleidelijk om regelmatig die cijfers te bekijken. Als de cijfers tegenvallen word je misschien nog strenger of gooi je het bijltje erbij neer. Niet nodig, want die cijfers zeggen weinig over ‘hoe goed je bezig bent’! Om te voelen dat er meerdere manieren zijn waarop je kunt ervaren dat je goed bezig bent krijg je van mij deze waardevolle tool cadeau.

Als tweede ontvang je de recepten van mijn TOP 3 van favoriete gezonde tussendoortjes! Ook te gebruiken als feestelijk hapje trouwens! Eenvoudige tussendoortjes die gemaakt zijn van pure ingrediënten die gewoon in de supermarkt te koop zijn. Ook ideaal om mee te nemen naar je werk!

Hoogtijd om het afvallen anders aan te pakken?

Als jij denkt dat het tijd is om de snelle quickfix definitief aan de kant te gooien, omdat het meer frustratie dan verlies van kilo’s oplevert, grijp dan deze kans! Vanaf Jij kunt vanuit je comfortabele thuisomgeving erachter komen waarom het je tot nu toe niet lukt om af te vallen en daarna op gewicht te blijven. Hoe gaaf is dat?!

Grijp je deze kans en doe je 8 weken mee om uit te vinden wat je nodig hebt om nooit meer te diëten, af te vallen en grip te houden op je gewicht?

JA! Ik wil het afvallen anders aanpakken en doe mee met ‘8 weken met Ann’! Ik wil weten wat er nodig is om nooit meer te hoeven diëten, wél af te vallen en grip op mijn gewicht te krijgen!

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.